Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Ied salvat de pompieri după ce căzuse într-un puţ dezafectat

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Martie_2564_Clipboard17.jpg

Intervenţie inedită, vineri după-amiază, a pompierilor din cadrul Detaşamentului Mioveni!  Aceştia au salvat un ied care căzuse într-un puţ dezafectat, animalul fiind adus în siguranţă la suprafaţă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, intervenţia a avut loc într-o gospodărie din localitatea Bălileşti. Curiozitatea iedului nu s-a încheiat chiar bine pentru el. Animalul s-a apropiat prea mult de marginea puţului, cu un diametru de circa 30 de centimetri, şi a căzut de la aproximativ 12 metri înălţime. Proprietara l-a auzit zbierând şi a dat alarma la 112. „Nu se ştie de cât timp se afla iedul acolo. Astăzi (n.r. vineri, 26 februarie), proprietara a observat lipsa iedului, l-a căutat şi l-a găsit”, se precizează într-un comunicat al ISU Argeş. Pentru salvarea ieduţului, pompierii au folosit cordiţele din dotarea autospecialei de intervenţie. Alex BARBU

Evenimentul Muscelean