Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cinci bărbaţi din Stoeneşti, arestaţi pentru tentativă de omor!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 968

 

S-au tulburat din nou apele, săptămâna trecută, în cătunul de rudari Valea Bădenilor, din comuna Stoeneşti, după ce, în noaptea de 13-14 aprilie 2016, localitatea a fost zguduită de o triplă crimă, ale cărei ecouri nu s-au stins nici acum. De această dată, scandalul iscat între două familii rivale s-a lăsat cu spitalizarea a trei persoane, una fiind în stare gravă, şi un dosar penal pentru tentativă de omor. De asemenea, cinci indivizi au fost arestaţi preventiv.

Victimele, lovite cu bâte, uluci şi o furcă

Potrivit anchetatorilor, miercuri, 24 februarie,  cinci indivizi dintr-o familie din Valea Bădenilor se deplasau cu două autoturisme prin localitate, iar la un moment dat, într-o zonă nelocuită, au întâlnit o altă maşină în care se aflau trei bărbaţi dintr-un clan rival, cu care se războieşte de câţiva ani. Cei cinci au blocat autoturismul adversarilor şi au tăbărât pe ei cu bâte, uluci şi o furcă! Victimele, printre care şi un minor, au fost bătute cu sălbăticie, fiind lovite în special la cap, şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, ajungând cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, una dintre ele în stare foarte gravă (comă de gradul III). Pe fir au intrat poliţiştii câmpulungeni care au reuşit în scurt timp să-i identifice şi să-i reţină pe agresori. Aceştia sunt: Virgil Iulian Şerban (33 de ani), Ravil Gheorghe Constantin (25 de ani), Bogdan Florin Şerban (42 de ani), Răzvan Dumitru Şerban (33 de ani) şi Ionuţ Adi Simion (23 de ani), toţi din comuna Stoeneşti, satul Valea Bădenilor. Toţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. „În seara zilei de 24 februarie 2021, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că trei persoane au fost lovite de către alţi consăteni, pe raza localităţii Stoeneşti. Din cercetări s-a stabilit că evenimentul s-a produs pe fondul unei stări conflictuale anterioare, iar în urma agresiunii, cele trei persoane au fost conduse la unităţi medicale, pentru îngrijiri, starea unuia dintre bărbaţii loviţi fiind gravă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, cercetările fiind desfăşurate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. După administrarea probatoriului, cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 42 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. În cursul serii de 25 februarie 2021, cei cinci bărbaţi au fost prezentaţi în faţa instanţei, iar Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Argeş.

Astfel, Tribunalul Argeş a dispus ca cei cinci să stea 30 de zile în arestul IPJ Argeş, începând cu 25 februarie 2021 şi până la data de 26 martie 2021. Bărbaţii au contestat măsura preventivă, apelul judecându-se astăzi, 2 martie, la Curtea de Apel Piteşti. Alex BARBU

Google Ad

<script data-ad-client="ca-pub-8980371399763499" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

The most visited gambling websites in The UK