Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Aleşii îi aprobă lui Liviu Cioacă un Consiliu Consultativ

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 330

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_aprilie_2580_4.jpgDin categoria formalităţilor iniţiate de Executiv, supuse atenţiei aleşilor municipali la întrunirea de joi, este şi aprobarea Consiliului Consultativ al Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”. Un lucru gândit bine de cei care au întocmit proiectul de hotărâre este că documentul a intrat pe ordinea de zi cu nominalizările stabilite înaintea dezbaterii în plen. Au fost propuşi să facă parte din forul a cărui componenţă se cere a fi aprobată încă din luna ianuarie: consilierii locali Dorin Mirea (POL), Adrian Vlădău (USR), Cristi Creţu (PNL), Liviu Iana, consilier judeţean şi referent la Casa de Cultură „Tudor Muşatescu”, Constantin Miu, preşedintele Clubului Umoriştilor Musceleni, Gabriela Ghinea, membru al Cenaclului de Arte „I.D. Negulici”, Maria Chirtoacă, membră a Uniunii Scriitorilor din România şi a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România. 

Potrivit hotărârii pregătite pentru şedinţa din 29 aprilie, Consiliul Consultativ se întruneşte trimestrial sau ori de câte ori este nevoie şi are următoarele atribuţii principale: =face propuneri referitoare la programul anual de activitate şi la priorităţile de finanţare; =analizează trimestrial activitatea desfăşurată şi modul de finanţare a activităţilor; =face propuneri privind schimbările necesare în structura instituţiei, care se înaintează spre aprobare Consiliului Local.” 

Consiliul Consultativ este un sprijin al directorului Casei de Cultură în activitatea specifică a instituţiei, precizează referatul care susţine proiectul de hotărâre. M.B.

 

Google Ad

<script data-ad-client="ca-pub-8980371399763499" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

The most visited gambling websites in The UK