Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Simona Bucura Oprescu: „Depinde de fiecare dintre noi ca valorile transmise din generaţie în generaţie şi implicarea noastră să ne ajute să avem o viaţă mai bună în comunitate”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 286

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_aprilie_2576_3.jpgDin delegaţia care l-a însoţit pe ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, în Argeş, unde a făcut o vizită de lucru, la finele săptămânii trecute, a făcut parte şi deputatul Simona Bucura Oprescu. În calitate şi de preşedinte al Comisiei pentru Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului, parlamentarul a transmis următorul mesaj: 

„Visul meu este ca, fiecare dintre noi să putem într-o zi avea o altă viaţă în comunitate. O viaţă mai bună în care autorităţile publice din România să ofere servicii publice de calitate. Toţi spunem că vrem o ţară ca afară. Eu îmi doresc ca fiecare dintre noi să putem da copiilor noştri rădăcini şi aripi. Şi copiii noştri să rămână aici pentru că au o ţară ca afară. Lucrurile acestea nu pot fi făcute decât printr-o colaborare loială între instituţiile statului, autorităţile publice locale, autorităţile judeţene, parlamentari şi miniştri, lăsând la o parte ambiţiile şi orgoliile politice şi înţelegând că fiecare dintre noi suntem în slujba celor care ne-au ales. Vineri (nr. 9 aprilie), pentru judeţul Argeş a fost un moment important. Domnul ministru Cseke Attila a avut posibilitatea să cunoască nemijlocit judeţul şi mai ales dorinţele noastre de dezvoltare. Cuvântul şi deciziile dânsului reprezintă soluţii la nevoile pe care Argeşul şi argeşenii le au. Fiecare dintre noi, indiferent de partidul politic pe care îl reprezentăm, la întâlnirea cu domnul ministru - fiindcă am încercat să fie aleşi locali decidenţi - a încercat să dea un singur mesaj - că suntem luptători pentru Argeş şi că împreună ne dorim să ducem Argeşul pe primul loc. Depinde de fiecare dintre noi ca valorile transmise din generaţie în generaţie şi implicarea noastră să ne ajute să avem o viaţă mai bună în comunitate.”

 

Google Ad

<script data-ad-client="ca-pub-8980371399763499" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

The most visited gambling websites in The UK