Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primăriţa are programat rapelul la vaccin în duminica Paştelui

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 628

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_aprilie_2580_5.jpgCentrul de vaccinare a constituit alt subiect abordat de Elena Lasconi în discuţiile cu oficialii de la Bucureşti. La Câmpulung, centrul funcţionează bine, nu duce lipsă de „clienţi”, activitatea n-a stagnat, dar în eventualitatea în care scade numărul solicitanţilor, autorităţile locale au, oarecum, responsabilitatea de a interveni. Cu astfel de recomandări uşor imperative s-a întors de la şedinţa de la Parlament şi primăriţa Câmpulungului, căreia i se cere, practic, să se asigure că nu „intră la apă” lista de aşteptare, pe fondul unei reticenţe colective faţă de vaccin. Orice tip de vaccin. Deocamdată, la Câmpulung, nu te poţi vaccina decât cu Pfizer şi Moderna. 

„Noi am făcut ce-a fost omeneşte posibil. Dacă pe tine, ca cetăţean, nu te mai impresionează emoţia, moartea celor apropiaţi, ştirile pe care le vezi la televizor cu pacienţii de la ATI, cu cei care aşteaptă să moară unul ca să intre altul! Acum, când vaccinul există din plin! Numai că eu, ca primar, trebuie să mă asigur că oamenii sunt vaccinaţi într-un mediu sigur şi că lucrurile funcţionează bine. Noi am sunat vreo 700 de oameni, din care numai 40 au vrut să fie vaccinaţi.”, a precizat primarul Câmpulungului. 

Nici subalternii ei din Primărie n-au dat buluc să se imunizeze la Policlinică, chit că unii s-au îmbolnăvit, făcând forme complicate ale infecţiei. Primarul şi viceprimarul, în schimb, au optat pentru a se pune la adăpost de a contracta virusul, vaccinându-se. Primăriţa Elena Lasconi are programat rapelul în ziua de Paşte. Ca să-i convingă pe câmpulungeni să nu mai stea pe gânduri, şefa Primăriei are următorul plan de bătaie: să formeze mai multe echipe, care să meargă din poartă în poartă, aşa cum a procedat în timpul campaniei electorale. Dacă metoda cu telefonul n-a avut efect, ea nădăjduieşte că lumea, trezindu-se la poartă cu primarul, va reacţiona diferit. Altfel n-avem şanse să scăpăm de pericol şi de restricţii. M.B. 

Google Ad

<script data-ad-client="ca-pub-8980371399763499" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

The most visited gambling websites in The UK