Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

O mămică, care-şi creşte singură fetiţa, vă cere ajutorul pentru a învinge cancerul

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1261

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_aprilie_2576_laura.jpg

O mămică, diagnosticată cu cancer, care-şi creşte singură fetiţa de opt ani, vă cere ajutorul! Are nevoie de o sumă importantă de bani pentru un tratament care să-i prelungească viaţa ca să-şi poată îngriji singurul copil. Pe această cale, face apel la toţi cei care o pot ajuta cu orice sumă de bani pentru a încerca un tratament, care nu este decontat de statul român.

„Bună ziua, dragii mei!

Mă numesc Laura Fuiorescu, la 43 de ani, bunul Dumnezeu mi-a dat o minune, o fetiţă excepţională, Cristina. Nu suntem decât noi două.

În luna februarie 2014, Cristina avea un an şi două luni, lumea noastră s-a năruit. Am descoperit un neoplasm de col uterin, pe care l-am operat, urmat de 35 de şedinţe de radioterapie şi 2 şedinţe brahiterapie externă. Au urmat 6 ani de controale riguroase, CT-uri şi RMN-uri, pot spune, că am fost excesivă cu investigaţiile, ştiind că această boală este nemiloasă. Invitabilul s-a întâmplat pe 25iunie 2020, când, în urma unui RMN de rutină, s-au descoperit multiple tumori în ambii lobi ai ficatului. Am făcut biopsie la Spitalul Fundeni. În urma biopsiei: metastază hepatică. Am început tratament citostatic la Spitalul Colţea Bucureşti, alături de doamna dr. Pîrvu Edvina Elena, un medic excepţional. Dumneaei îi datorez că astăzi exist! Pe 5 ianuarie 2021, la RMN-ul de control, tumorile erau identice cu cele din iunie. Au urmat alte şedinţe de citostatice până în luna martie 2021, când, la următorul RMN totul a luat-o razna: metastaze crescute pe ficat, metastaze osoase şi lymfatice.

Se indică efectuarea PD-L1. Rezultat: reacţie membranară de intensitate predominant înaltă în 90% din celulele tumorale. Dar, Dumnezeu, în marea lui bunătate îmi dă o unică şansă. Existenţa unui beneficiu terapeutic la imunoterapia ţintită pentru Clona SP263.

Pot să îmi cresc copilul, nu rămâne orfan!

Dar, vai, nu, sunt condamnată la moarte!

Regimul de tratament este Pembrolizumab Monoterapie, 200 mg la 3 săptămâni. Medicamentul este nedecontat în România pentru această indicaţie.

Am nevoie de 10 şedinţe cu medicamentul Keytruda, şedinţa costă 5.000 euro. Calculez disperată: pentru 10 şedinţe 50.000 euro.

Enorm, pentru noi. Nu ne putem permite.

Dumnezeu a pus o sămânţă de dumnezeire în fiecare dintre noi, atunci când ne-a creat!

Vă rog, cu disperarea unui mame singure, care vrea să îşi crească copilul, să nu ajungă orfan, ajutaţi-mă să cumpăr viaţa! Faceţi o minune ca două inimi să bată una alături de cealaltă. Ajutaţi un copil să aibă mamă! Nimeni pe lumea acesta nu o va iubi, proteja şi mângâia aşa cum o face mămica ei!”

Cu toată speranţa şi credinţa într-o minune, vă mulţumesc!”

Conturile unde se pot face donaţii sunt:

RO02 BRDE 030S V184 1139 0300 - RON

RO95 BRDE 030S V184 1147 0300 - EURO.

Titular cont: Fuiorescu Laura

Google Ad

<script data-ad-client="ca-pub-8980371399763499" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

The most visited gambling websites in The UK