Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Consiliului Judeţean i se cere să repare DJ 725, un drum ciuruit în ultimul hal

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 381

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_aprilie_2576_13.jpgAnul şi pledoaria pentru reparaţia Drumului Judeţean 725, o arteră plină de gropi, prea departe de autorităţile judeţene ca să-i vadă condiţia jalnică. În caz că primarul Ion Marin nu a transmis o invitaţie recentă şefului de partid, Ion Mânzână, care conduce şi judeţul, Florin Oancea, preşedintele USR PLUS Stoeneşti, a lansat o provocare Executivului pe acest subiect. 

„Domnule primar, domnule secretar, domnilor consilieri, haideţi să facem front comun pe tema DJ 725, pentru că drumul arată ca după bombardament. Haideţi să ne gândim la oameni, pentru că şi locuitorii comunei noastre ajung din cauza aceasta cu maşinile în service pentru bucşe, îndreptat de jante, etc. şi le afectăm bugetul. Imediat cum se intră în Slobozia, avem câteva cratere, apoi cum se intră în Stoeneşti, parcă cineva le-a aşezat în aşa fel încât e imposibil să ratezi una! Personal, am vorbit pentru repararea şi plombarea gropilor, atât pentru DJ 725, cât şi pentru DN 72A, dar la DJ 725 ţine mai mult de Primărie şi Consiliul Judeţean, unde PSD a fost şi este majoritar de 30 de ani. Am vorbit şi cu unii reprezentanţi din Consiliul Judeţean pentru acest drum, pentru că este obiectiv al cetăţenilor localităţii şi sper să se rezolve, dar ar fi bine o implicare generală. Şi anul trecut am făcut presiune să se repare gropile din intersecția DJ 725 cu DN 72A (groapa de la oglindă), groapa din centru, de la Magazinul Universal, şi altele şi s-au reparat. Domnilor, o facem pentru cetăţenii comunei, nu o facem pentru noi.”, insistă consilierul local. 

Cât de „nemulţumiţi” au fost cetăţenii pentru care se depun aceste insistenţe s-a văzut după rezultatul votului, neafectat de craterele din cele două artere de importanţă naţională, respectiv judeţeană. Fiind an electoral, a fost suficient ca Florin Oancea să le arate public o dată, că au şi apărut pe „frontul de lucru” muncitorii, care au îndulcit condiţiile de circulaţie, prin plombarea gropilor mai serioase. „Fără presiune publică se vor mişca foarte greu, iar acest fenomen va continua şi mereu trebuie insistat pe subiect. După rezultatul alegerilor locale din toamnă, putem lua în calcul şi faptul că oamenilor este posibil să le placă situaţia gropilor, care nu erau de un an - doi, chiar e o problemă care persistă de ani buni.”, mărturiseşte uşor decepţionat tânărul politician care se zbate pentru o comunitate fidelă aceluiaşi primar. M.B.  

 

Google Ad

<script data-ad-client="ca-pub-8980371399763499" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

The most visited gambling websites in The UK