Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Lasconi: „Nu mai vreau să văd atâtea farmacii şi nicio firmă cu jocuri de noroc în centru”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3789

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Martie_2571_8.jpgPrimăria a demarat proceduri vizând firmele luminoase, faţadele şi aparatele de aer condiţionat, amplasate în exterior, în zona centrală. Toţi deţinătorii de imobile şi activităţi în clădirile de pe bulevard au primit notificări din partea autorităţilor, pentru a schimba tâmplăria PVC cu una din lemn, pentru a restaura tâmplăria veche, acolo unde există, şi pentru a demonta unităţile de aer condiţionat de pe faţade. „Firmele luminoase trebuie să aibă o logică, nu mai merge să pui orice, bannere, autocolante ş.a.m.d. Toate se vor face după ce vor trece prin Comisiile de Urbanism şi prin toate procedurile.”, spunea primarul Lasconi. 

Toate acestea se vor a constitui pregătiri pentru reabilitarea centrului istoric. O reabilitare în plus faţă de Proiectul „Kretzulescu”, din care a rămas de executat Bulevardul „Pardon”. „Vă mărturisesc că nu mai vreau să văd atâtea farmacii şi nicio firmă cu jocuri de noroc în centru! Mi se pare incredibil câte farmacii avem! Opt farmacii. Cinci spaţii în care sunt jocuri de noroc şi pariuri sportive. Alte două-trei magazine care au marfă adusă de la „Dragonul Roşu”, pusă în stradă sau pe umeraşe, pe faţa clădirilor.”, sunt alte planuri cutezătoare ale primăriţei, care ne-a stârnit un imens interes de a vedea cum va scoate din centru toate aceste afaceri care funcţionează în spaţii private.

Deja Elena Lasconi a refuzat solicitări care „contravin” planurilor de curăţare a centrului de ieftin şi vulgar. „Dacă vom lua chiriaşi (n.r. în spaţiile Primăriei), trebuie să şi comercializeze ceva care să se potrivească cu centrul. A venit cineva în audienţă, că vrea să ia un spaţiu mic. „Ce vindeţi?”, l-am întrebat. „Confecţii.” „Ce confecţii?” „Din Dragonul Roşu.” Nu se poate! Pentru asta ai tarabe la piaţă, ai alte spaţii, nu în centru. (…) Au venit, fiind interesaţi, de la o librărie foarte mare din ţară, ca să facă o librărie şi ceainărie. Dar când au văzut cum arată (n.r. Hotelul Regal), n-au mai dat niciun semn. Să sperăm că nu se răzgândesc. Librăria n-a venit întâmplător. A avut o campanie, în cadrul căreia a vândut cărţi prin toată ţara şi aici a vândut cele mai multe cărţi.”, a mai spus şefa Executivului. M.B.

 

Google Ad

<script data-ad-client="ca-pub-8980371399763499" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

The most visited gambling websites in The UK