25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Tanțe Fleancu este câștigătorul Campionatului de Tenis Muscelean

Campionatul de Tenis Muscelean, organizat de Tanțe Fleancu la Baza Sportivă „Adelina”, a ajuns la final miercuri, 14 iunie 2023, cu o finală intensă între Tanțe Fleancu și Cosmin Fleancu. Acest eveniment a fost foarte așteptat de pasionații de tenis din Muscel și a adunat participanți foarte talentați, dornici să ia parte la o competiție în acest sport.

  • Sportivii au oferit meciuri spectaculoase în cadrul Turneului

Pe parcursul turneului au avut loc mai multe meciuri deosebite care au determinat componența grupelor semifinale. Iată care au fost rezultatele:

  • Alin Cucu vs Tanțe Fleancu – 6/1; 6/1
  • Cosmin Fleancu vs Emil Stănescu – 6/1; 6/1
  • Florin Măndescu vs Dragomir Cojocaru – 6/3; 7/5
  • Dragomir Cojocaru vs Alin Cucu – 6/2; 4/6; 10/5
  • Florin Măndescu vs Alin Cucu – 6/2; 6/3
  • Cosmin Fleancu vs Alexandru Ceobatar – 6/1; 6/3
  • Sorin Anisimov vs Emil Stănescu – 6/3; 7/6
  • Tanțe Fleancu vs Florin Măndescu – 6/2; 6/2

În urma acestor rezultate, în grupa A, Tanțe Fleancu s-a clasat pe primul loc, urmat de Florin Măndescu pe locul doi, Dragomir Cojocarul pe locul trei și Alin Cucu pe locul patru. În grupa B, Cosmin Fleancu a ocupat prima poziție, urmat de Alexandru Ceobatar pe locul doi, Sorin Anisimov pe locul trei și Emil Stănescu pe locul patru. Aceste rezulate au stabilit, de asemenea, și semifinaliștii.

Așadar, în semifinala 1, Florin Măndescu și Cosmin Fleancu s-au întâlnit într-un meci disputat, în care Cosmin Fleancu a ieșit învingător cu scorul de 4/6, 6/3 și 10/8. În ceea ce privește semifinala 2, Tanțe Fleancu și Alexandru Ceobatar au oferit un meci interesant, iar Tanțe Fleancu a câștigat cu scorul de 6/2 și 7/5.

Finala Campionatului de Tenis Muscelean a fost un succes și a stârnit interes în rândul participanților și spectatorilor. Acest meci a fost unul intens, iar cei doi jucători s-au bazat pe greșeala celuilalt, meciul terminându-se astfel la un scor strâns de 6/4, respectiv 6/2, ceea ce i-a adus victoria lui Tanțe Fleancu.

De amintit este faptul că Tanțe promis că va continua să organizeze astfel de concursuri de tenis în viitor la Câmpulung, următorul fiind programat în cadrul Zilelor Municipiului Câmpulung, când va avea loc Turneul Mămicilor. Astfel de evenimente contribuie la promovarea tenisului în zonă și oferă posibilitatea jucătorilor să-și demonstreze abilitățile.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!