22 C
Campulung Muscel
17/04/2025

Firma care a prins contractul de reabilitare a Bulevardului „Pardon” a câştigat proiectul reţelelor de utilităţi la Stoeneşti

Conteh Barengott, din Târgovişte, firma care a câştigat unul dintre contractele de „regenerare urbană”, desprinse din proiectul centrului istoric, şi-a adăugat o investiţie notabilă în palmaresul subţirel. Practic, debutul acestui SRL s-a produs odată cu licitaţia pentru Bulevardul „Pardon”, când Liviu Ţâroiu a frapat contribuabilii dând câştigătoare o societate care a declarat la Finanţele Publice că n-a avut activitate de la înfiinţare şi până la sfârşitul anului trecut. Iar în 2019 are câştigate deja două contracte de valori uriaşe. La Câmpulung, pe cel de „Proiectare + Execuţie + Asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru Reabilitarea străzii Negru Vodă şi străzii Republicii, de la intersecţia cu strada Poenaru Bordea, până la intersecţia cu strada Petre Zamfirescu”, care i-a fost atribuit, pe 25 februarie, la preţul de 6.581.387,71 lei.

Pe 9 aprilie 2019, Primăria Stoeneşti a dezvăluit numele societăţii câştigătoare a contractului având ca obiect „Reabilitarea reţelei de alimentare cu apă şi înfiinţarea sistemului de canalizare menajeră şi staţie de epurare, sat Stoeneşti, comuna Stoeneşti”. A prins lucrarea firma dâmboviţeană Conteh Barengott, la preţul de 8.448.583,44 lei. Executantul trebuie să asigure şi proiectul tehnic şi asistenţa tehnică pe durata implementării investiţiei. Iată care sunt cerinţele administraţiei conduse de Ion Paul Marin de la constructor: „Se solicită execuţia lucrărilor de reabilitare a reţelei de alimentare cu apă şi înfiinţarea sistemului de canalizare menajeră şi staţie de epurare în satul Stoeneşti, comuna Stoeneşti. Pentru „reabilitarea reţelei de alimentare cu apă, se propune executarea unei reţele noi de distribuţie a apei din conductă de polietilenă de înaltă densitate PEHD 100 Pn 6, executarea unei gospodării de apă, în care se vor amplasa un rezervor de înmagazinare metalic, suprateran, cu capacitatea de 250 mc, şi o staţie de clorinare a apei, reabilitarea captării existente, ce va presupune reabilitarea căminului de captare şi înlocuirea conductei de aducţiune din oţel cu conductă din polietilenă de înaltă densitate PEHD 100. Vor fi executate: 

8Conducte de apă PEHD PE100, De 125÷ De 63 mm, L= 9.344 m;

8Conductă de aducţiune a apei PEHD PE100, PN 6, L = 50 m; 

8Subtraversări ale drumului naţional DN 72A şi drumului judeţean DJ 725 cu conducte de apă, L=56 m; 

8Subtraversări ale pârâului Stoeneasca cu conducte de apă, L = 130 m;

8Cămine pentru vane (de linie, golire, aerisire) din beton – 20 buc.;

8Hidranţi de incendiu subterani DN 80 – 13 buc.;

8Rezervor de înmagazinare a apei metalic, suprateran, cu capacitatea de 250 mc.;

8Staţie de clorinare a apei (pompă dozatoare de hipoclorit Q = 2,3 l/h).

Pentru „înfiinţarea sistemului de canalizare menajeră şi staţie de epurare”, se propune executarea unui sistem de canalizare în satul Stoeneşti, comuna Stoenesti, format din: 

8Conducte de canalizare menajeră din PVC -KG DN 250 mm, L= 8916 m; 

8Cămine de vizitare din beton – 327 buc.;

8Subtraversări DN 72A şi DJ 725 cu conducte de canalizare, L = 40 m; 

8Subtraversare a pârâului Stoeneasca cu conducte de canalizare, L = 22 m; 

8Subtraversarea pârâului Stoeneasca cu conducte de refulare, L = 87 m;

8Staţie de pompare a apelor uzate din PEHD – 1 buc.; 

8Conducte de refulare a apelor uzate PEHD PN 6 De 90 mm, L = 87 m;

8Staţie de epurare a apelor uzate, cu capacitatea de 1000 LE – 1 buc. 

Conductele de alimentare cu apă şi canalizarea menajeră, gospodăria de apă, staţia de epurare şi staţiile de pompare ape uzate se vor amplasa pe teritoriul satului Stoeneşti.”, precizează informarea Primăriei  despre lucrarea care a stârnit interesul a trei operatori economici. Şi în acest caz avem, pe post de concurente, trei asocieri de firme. Prima formată din Zeus SA, reprezentată de Gheorghe Marica, şi Sega Proiect 2008 SRL, prin Gabriela Şerban; a doua, din Building Construction MEA SRL, reprezentată prin Magdalena Emilia Alexandru, şi Building Design 2000 Top, prin Magdalena Alexandru; a treia asociere, constituită din Conteh Barengott SRL (lider), reprezentată prin Elena Cristina Păduraru, Donau Garten SRL (asociat), reprezentată prin Cristian Stoicescu, şi Saltus Provia 2012 SRL (asociat), prin Daniela Neacşu. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!