Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La Piteşti, grefierii au protestat faţă de abrogarea pensiilor de serviciu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 538

În toată ţara, grefierii au protestat faţă de abrogarea pensiilor de serviciu. Între timp, Camera Deputaţilor a amânat dezbaterea şi votul asupra proiectului privind abrogarea pensiilor speciale. Acestea vor fi reluate, se pare, la începutul lui 2020. Protestul a fost anunţat miercuri dimineaţă de sindicatul grefierilor, printr-un comunicat de presă. „Miercuri, 18 decembrie 2019, începând cu ora 10.00, peste 6.000 de grefieri vor ieşi în faţa instanţelor şi a parchetelor la nivel naţional, pe timpul activităţii Plenului Camerei Deputaţilor, timp în care vor fi închise arhivele şi registraturile şi suspendate şedinţele de judecată.”, transmiteau grefierii în deschiderea comunicatului.

Şi grefierii, care profesează la instanţele din Piteşti au protestat. „Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Tribunalului Argeş aduce la cunoştinţa opiniei publice că personalul auxiliar din cadrul Tribunalului Argeş s-a raliat protestului declanşat la nivelul instanţelor judecătoreşti din ţară faţă de propunerea legislativă Pl-x nr. 292/2019, de eliminare a pensiilor de serviciu, sens în care la data de 18 decembrie 2019, în intervalul ora 10.00 - 12.00, grefierii au protestat în robe, în faţa instanţei. Totodată, magistraţii din cadrul Tribunalului Argeş se solidarizează protestului personalului auxiliar, pentru respectarea garanţiilor constituţionale ale justiţiei.”, este comunicatul semnat de judecătorul Mariana Vârgă, preşedintele Tribunalului Argeş. 

 

The most visited gambling websites in The UK