Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

CS Voinţa Câmpulung I, locul III la Campionatul Naţional de tenis de masă pentru juniori I, echipe

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 120

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Februarie_2562_15.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Februarie_2562_16.jpgLa sfârşitul săptămânii trecute, de vineri până duminică, sala de sport a Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I” din Câmpulung a găzduit întrecerile contând pentru Campionatul Naţional de tenis de masă, juniori I, echipe. CS Voinţa Câmpulung a participat la această competiţie cu patru echipe, trei de băieţi şi una de fete, însă, doar prima formaţie masculină a urcat pe podiumul de premiere.

Primăriţa Lasconi, prezentă la festivitatea de premiere

În formula Iulian Chiriţa, Bogdan Badea, Artem Ovcinicov şi Călin Drenea, CS Voinţa Câmpulung I s-a clasat pe primul  loc în grupe, după 3-1 cu CSA Steaua Bucureşti III şi 3-0 cu CSM Bistriţa II. În optimi de finală, echipa musceleană a trecut cu 3-0 de CSM Zalău, în sferturi s-a impus din nou, cu 3-1, în faţa echipei CSA Steaua Bucureşti III şi s-a oprit în semifinală, după ce a fost învinsă, cu 3-0, de CSA Steaua Bucureşti II. Tot în competiţia masculină, CS Voinţa II a ieşit din grupe de poziţia a II-a, după 0-3 cu CSA Steaua Bucureşti I şi 3-2 cu ACS Dumbrăviţa, dar s-a oprit în optimi, fiind învinsă cu 3-0 de CSM Bistriţa II. A treia echipă de băieţi, CS Voinţa III, nu a ieşit din grupe, fiind învinsă, cu acelaşi scor, 3-0, de CSM Mediaş şi CSS Odorheiu Secuiesc. Tot în grupe s-a oprit şi echipa de fete a clubului muscelean, care a pierdut, tot cu 3-0, întâlnirile cu CSS Slatina II şi CSS Târgu Mureş. Campioanele din 2021 au fost, la masculin, CSA Steaua Bucureşti I, iar la feminin CSM Bistriţa. La festivitatea de premiere a fost prezentă şi primăriţa Elena Lasconi, care a înmânat medaliile tuturor laureaţilor. „Am avut plăcerea și onoarea să înmânez medalii campionilor naționali la juniori I tenis de masă. Sunt tare mândră de băieții noștri de la CS Voința Câmpulung I - Iulian Chirița, Bogdan Badea, Artem Ovcinicov, Călin Drenea - care au câștigat bronzul după trei zile de competiție. Bravoo, bravoo! A fost o competiție grea, dar vă mărturisesc că mi-au transmis atâta entuziasm și bucurie că mă gândesc foarte serios să facem un centru de excelență la tenis de masă aici la Câmpulung. Sunt sigură că merită. Avem copii talentați, frumoși și deștepți. Cea mai bună investiție este în copii.”, a declarat Elena Lasconi.  

Podiumul de premiere a fost următorul:

Masculin

1. CSA Steaua București I - Darius Movileanu, Andrei Tomică, Andrei Istrate

2. CSA Steaua București II - Dragoș Bujor, Horia Ursuț, Luca Oprea

3. CS Voința Câmpulung I - Iulian Chirița, Bogdan Badea, Artem Ovcinicov, Călin Drenea

3. SCM Bistrița I - Mihai Roșca, Paul Szilaghi, Dionisie Blanariu

Feminin

1. CSM Bistrița - Ioana Sîngeorzan, Adela Struna, Evelyn Ungvari

2. LPS NR Constanța I - Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu, Andreea Teglas

3. CSM Arad - Ana Cristina Barbu, Irina Rus, Alesia Sferlea, Andreea Craiu, Sara Radak

3. CS Farul Constanța I - Camelia Mitrofan, Denisa Urîtu, Claudia Caragea

Narcis MANOLE

The most visited gambling websites in The UK