Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Luis Bunel şi Ştefan Savu, alţi doi tineri fotbalişti de perspectivă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 586

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_decembrie_2546_Clipboard02.jpgContinuăm să promovăm tinere talente ale fotbalului muscelean cu credinţa că prin ei, aceşti copii minunaţi (nu trebuie să uităm părinţii, care fac eforturi uriaşe ca să-i susţină), vom putea să sperăm, măcar, că vom avea parte de o echipă de fotbal adevărată, la Câmpulung.

Luis Bunel, jucător polivalent

Vorbim astăzi, în primă fază, despre Luis Ştefan Bunel. Are 13 ani şi învaţă la Şcoala Gimnazială „Theodor Aman”. Iubeşte la nebunie fotbalul, mingea nu mai are niciun secret pentru el şi stă bine şi la capitolul învăţătură, un lucru foarte important. „Îmi place fotbalul pentru că viaţa de fotbalist este frumoasă şi mă potrivesc perfect cu mingea! Idolii mei sunt  Cristiano Ronaldo şi Neymar Jr. La şcoală stau foarte bine, la toate materiile, dar prefer matematica, româna , geografia, franceza şi engleza . Îmi plac, în rest, călătoriile, mersul pe bicicletă şi jocurile video. Sper să ajung un fotbalist renumit! Acesta este visul meu!”, ne-a declarat Luis Ştefan. „Este un junior talentat, cu mult potenţial, care are şanse să progreseze şi să joace la echipe de nivel naţional. Luis este un jucător polivalent, cu valenţe defensive, având un joc foarte bun în axul central, acolo unde îşi pune în evidenţă, cel mai bine, calităţile sale. Un player combativ şi tenace, cu o tehnică foarte bună, având o viziune amplă a jocului şi o anticipaţie deosebită. Un jucător inteligent, care alege, de multe ori, soluţii eficiente, dinamic în exprimare, cu o bună capacitate de efort susţinut şi un joc aerian bun. Luis este un junior dornic de afirmare, serios în tot ceea ce face atât la meciuri, cât şi la antrenamente, care poate reprezenta, în viitor, o opţiune de luat în seamă pentru echipe de nivel ridicat. De urmărit în continuare evoluţia sa.”, este opinia antrenorului său, Ovidiu Tică.

Ştefan Savu, jucător de viteză

Al doilea tânăr jucător pe care vi-l prezentăm este Ştefan Radu Savu. Un fotbalist extraordinar, de viteză, care ar putea intra, peste ani, la fel ca şi precedentul, în vizorul selecţionerului echipei naţionale a României. Şi el învaţă bine, iar pasiunea pentru fotbal a venit urmărindu-l pe Cristiano Ronaldo. „Vizionam meciurile în care juca, cu mare interes, şi de aici pasiunea mea pentru fotbal. Învăţ la Şcoala Gimnazială „Oprea D. Iorgulescu”, sunt elev în clasa a VI-a, învăţ bine. Hobby-urile mele sunt: mountain bike, motociclism şi drumeţiile.”, ne-a spus Ştefan. „Este un jucător care munceşte foarte mult, de picior drept. Calitatea de bază este viteza şi poate juca mijlocaş lateral sau atacant. Are o tehnică destul de bună, se foloseşte foarte bine şi de piciorul stâng. Te poţi baza pe el, poate face diferenţa într-un meci. Nu spune „nu” efortului, e disciplinat şi cred că, dacă va continua cu fotbalul, poate ajunge la un nivel ridicat”, este părerea antrenorului Ovidiu Tică. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK