Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Musceleanul Vlad Mariea, victorie categorică în primul meci de la Cupa Mondială de lupte greco-romane

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_decembrie_2544_38.jpgPe 12 decembrie au început, la Belgrad, întrecerile contând pentru Cupa Mondială individuală la lupte greco-romane, competiţie organizată în locul Campionatului Mondial care ar fi trebuit să se desfăşoare, tot în capitala Serbiei, în perioada 12-20 decembrie.

Din lotul României care participă la această competiţie face parte şi musceleanul Vlad Mariea, care a debutat, sâmbătă, cu o victorie categorică, 9-1, în faţa armeanului Rafik Gharibyan, în limitele categoriei 82 de kg. În prima zi de concurs, Cristian Vagiunic (55 kg) a fost învins la limită, cu 7-6, de turcul Selif Kilic, iar Ilie Cojocari (77 kg) a pierdut cu 4-1 în faţa ucrainianului Yasaf Zeinalov. Lotul României la Cupa Măndială de la Belgrad este condus de antrenorii Anton Arghira şi Petre Cărare, obiectivul acestora fiind cucerirea a cel puţin două medalii. Alex BARBU

Evenimentul Muscelean