Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Trei medalii pentru CS Voinţa Câmpulung la CN şi TOP 16, juniori I şi II

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_decembrie_2543_27.jpgCinci zile de tenis de masă s-au consumat, în perioada 5-9 decembrie 2020, în sala Clubului Sportiv Şcolar Buzău, iar printre laureaţi, în patru competiţii distincte, dominate de CSA Steaua Bucureşti, am găsit şi doi jucători legitimaţi la Câmpulung. Iulian Chiriţa şi-a adjudecat două medalii de argint, iar Ştefan Badea a intrat în posesia unei medalii de bronz.

Cel mai titrat jucător de la Voinţa Câmpulung, Iulian Chiriţă, a fost înscris atât la Campionatul Naţional Individual de cadeţi, cât şi în competiţia celor mai buni 16 sportivi (TOP 16 ), la aceeaşi categorie de vârstă. În ambele întreceri, sportivul venit la Câmpulung din Republica Moldova a obţinut medalia de argint, fiind învins de fiecare dată de fostul coechipier, Darius Movileanu, de la CSA Steaua Bucureşti. Bogdan Badea s-a clasat al treilea la TOP 16, la juniori I. CS Voinţa Câmpulung a participat la aceste competiţii cu nouă sportivi (şapte băieţi şi două fete), pregătiţi de antrenorii Mădălin Ionaşcu şi Gabriel Poştoacă. Alex BARBU

Evenimentul Muscelean