Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Denis Duţescu şi Vlad Spânu, doi tineri fotbalişti de perspectivă de la CSS Dinicu Golescu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1251

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2539_23.jpgÎnfiinţat în anul 1967, în cadrul liceului cu acelaşi nume, CSS Dinicu Golescu Câmpulung a dat de-a lungul timpului, prin cele două secţii cu care funcţionează, volei şi fotbal, echipe de top, campioni naţionali, jucători care au performat, mai departe, la seniori, dar şi antrenori pe măsură. Au fost vremuri când sportul juvenil era o prioritate locală, susţinut de autorităţi, iar tinerii musceleni au avut posibilitatea, pe lângă şcoală, să facă performanţă şi în sport. În prezent, entuziasmul factorilor de decizie locali vizavi de acest domeniu s-a mai diminuat, însă, CSS Dinicu Golescu continuă să ţină ştacheta ridicată chiar şi în aceste vremuri tulburi. Vorbind strict de fotbal, clubul nu duce lipsă de talente, copii şi juniori, atent îndrumate şi şlefuite de antrenori dedicaţi acestui sport, Ovidiu Tică şi Cristina Dorcioman Teodorescu. Vă facem cunoştinţă în această ediţie a ziarului cu alţi doi tineri fotbalişti care promit să atingă cele mai înalte culmi ale performanţei sportive.

Denis Duţescu, un fotbalist cu o tehnică foarte, foarte bună

Denis Duţescu are 12 ani, este din Câmpulung şi urmează cursurile Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”. A ales fotbalul pentru că vrea să devină „cineva”, fiind hotărât să-şi croiască o carieră în acest sport. „De mic mi-am dorit să ajung fotbalist şi o să dau tot ce pot ca să-mi îndeplinesc visul. Idolul meu este Kylian Mbappé”, ne-a mărturisit Denis, căruia, pe lângă fotbal, îi place şi şcoala, materia lui preferată fiind Matematica. În timpul liber joacă şi baschet şi adoră jocurile pe calculator. „Denis Duţescu este un jucător de picior drept, care poate evolua ca mijlocaş stânga sau dreapta, chiar şi central. Are o tehnică foarte, foarte bună, în regim de viteză, şi o capacitate mare de efort. Este un jucător disciplinat tactic, care face atât faza de atac, cât şi cea de apărare. Face parte din categoria fotbaliştilor care bagă capul în gheată!”, este caracterizarea făcută de antrenorul Ovidiu Tică.

Vlad Spînu, un portar agil şi curajos

Vlad Spînu are 13 ani, este tot câmpulungean la origini şi învaţă, bineînţeles la ... „Dinicu Golescu”. A prins drag de fotbal încă de la o vârstă fragedă, călcându-i pe urme unchiului său. „Iubesc fotbalul de mic copil, e o tradiţie în familie. Am un unchi, Ion  „Nelu” Tudorache care a jucat fotbal, a fost fundaş, şi de la el am luat microbul”, ne-a spus Vlad. Idolul său este Manuel Neuer, pe care l-a văzut prima dată într-un meci din UEFA Champions League. Îi place să şi înveţe, materiile sale preferate fiind Matematica şi Limba şi literatura română. În timpul liber joacă tenis de câmp, se plimbă şi adoră să joace fotbal pe PlayStation. Vlad Spânu este un portar talentat, de perspectivă, care se face remarcat prin evoluţia sa şi prin exprimarea modernă a jocului său. Un player agil şi curajos, cu bune reflexe, un joc avansat şi tehnic, cu ambele picioare, participând astfel la construcţia jocului echipei. Totodată, Vlad este un portar care comunică în permanenţă cu coechipierii, cu intervenţii sigure, foarte bun în duelurile unu la unu.”, este descris Vlad de antrenorul său, Ovidiu Tică.

Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK