Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Câmpulungeanul Vlad Mariea, vicecampion naţional la lupte pe plajă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 335

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_octombrie_2527_19.jpgLuptătorul muscelean Vlad Mariea a revenit într-o competiţie oficială după aproape un an şi şi-a adăugat o nouă medalie în colecţia numeroasă de trofee pe care o deţine, după ce a ajuns în finala Campionatului Naţional de Lupte pe plajă, la categoria 90 de kg. 

Competiţia, prima din acest an cu caracter oficial din calendarul Federaţiei Române de Lupte, s-a desfăşurat în incinta Complexului Turistic de Nataţie din Târgovişte şi a adunat peste 200 de sportivi (cadeţi, juniori şi seniori). Locaţia a fost una inedită pentru desfăşurarea întrecerilor, dat fiind faptul că astfel de competiţii s-au desfăşurat până în acest an în staţiunile de pe litoralul românesc. CS Muscel nu a avut niciun participant „naţionalele” de la Târgovişte, însă municipiul Câmpulung a fost reprezentat de Vlad Mariea, sportiv care în prezent luptă pentru culorile CSA Steaua Bucureşti şi este component al lotului naţional pregătit de un alt muscelean, antrenorul emerit Anton Arghira. 

Luptătorul câmpulungean de „greco-romane” a câştigat meci după meci până a ajuns în finala categoriei 90 kg, la seniori, unde l-a întâlnit pe Eugen Preda, care, favorizat de faptul că este practicant de lupte libere, l-a învins cu 3-0. Vlad Mariea a fost nevoit astfel să se mulţumească cu medalia de argint, îmbunătăţindu-şi performanţa de anul trecut, când a terminat competiţia pe locul al treilea la categoria sa de greutate. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK