Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În nouă ani, portarul Adrian Tănase a reuşit patru promovări în Liga a III-a, cu patru echipe diferite!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 274

Performanţă unică în fotbalul muscelean!

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_august_2509_39.jpgÎn sezonul fotbalistic 2020/2021, judeţul Argeş va avea două echipe în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. După Unirea Bascov, promovată în vara anului 2018, şi Voinţa Budeasa şi-a câştigat dreptul de a juca în Liga a III-a după ce a câştigat recent, fără probleme, barajul de promovare.

A fost de fapt un turneu în trei, desfăşurat la Râmnicu Vâlcea, între campioanele judeţelor Dolj, Dâmboviţa şi Argeş (regiunea 5 sud-vest), în care Voinţa Budeasa, cu trei jucători care au activat la AF Muscelul Câmpulung, Iulian Tameş, Alin Găişteanu şi Andrei Linte, a dispus mai întâi, cu 4-0, de Unirea Tricolor Dăbuleni (Dolj), după care a învins la scor de neprezentare, 3-0, reprezentanta judeţului Dâmboviţa, Roberto Ziduri. În ambele partide, poarta echipei din Budeasa a fost apărată de câmpulungeanul Adrian Tănase. Cu acest succes, musceleanul a ajuns la patru promovări în Liga a III-a. Practic, a câştigat fiecare meci de baraj în care a evoluat: în 2011 cu CS Rucăr, în 2014 cu Muscelul Câmpulung, în 2018 cu Unirea Bascov şi acum cu Voinţa Budeasa. În cel de-al treilea meci din baraj, Roberto Ziduri a câştigat cu 4-0 în faţa formaţiei Unirea Tricolor Dăbuleni. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK