Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Sportivii de la ACS Ambiţia Irinel se pregătesc în aer liber

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 252

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2498_26.jpgTinerii luptători de kickboxing de la ACS Ambiţia Irinel sunt cu gândul la momentul în care vor reveni în ring. Chiar dacă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap, ei nu au abandonat nicio clipă antrenamentele. Aşa că sunt foarte bine pregătiţi, iar cinci dintre ei ar urma să ajungă în Egipt, la Campionatul Mondial, în condiţiile în care se va da drumul la competiţii.

După o perioadă de antrenamente efectuate acasă, urmată de un scurt cantonament la mare, sportivii de la ACS Ambiţia Irinel au reluat şi ei antrenamentele în aer liber. Sub directa coordonare a antrenorului Irinel Bădulescu, luptătorii se pregătesc pe terenul II din cadrul complexul sportiv CS Muscel. „Pe timpul stării de urgenţă, copiii s-au antrenat acasă, mi-au trimis filmări, am făcut şi nişte antrenamente online, dar era mai greu. Am avut şi un cantonament cu puţini elevi pe care l-am făcut la mare şi urmează să plecă într-un stagiu de pregătire şi la munte. Copiii sunt pregătiţi, în principiu, aşteptăm să se dea drumul la competiţii. Şansele sunt, deocamdată, foarte mici. Să vedem ce se întâmplă în octombrie cu Campionatul Mondial, dacă se poate organiza. Am cinci copii pe care îi am în vedere, o să meargă cu mine acolo. Se ţine în Egipt. Să sperăm că lucrurile vor fi ok şi se va da drumul la lupte.”, ne-a declarat antrenorul Irinel Bădulescu. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK