Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

AS Contabilitate Stoeneşti îşi doreşte să continue colaborarea cu Primăria

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 465

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2488_39.jpgAsociaţia Sportivă Contabilitate Stoeneşti este, cel mai probabil, singura echipă din Liga a V-a, seria Nord, înfiinţată integral de mediul privat, probabil şi una din puţinele din fotbalul mic, care îşi doreşte să continue fără probleme şi ediţia 2020-2021. Pentru acest lucru, a făcut un demers către Primăria şi Consiliul Local din localitate, pentru continuarea acordului privind oferirea terenul de fotbal dşi în ediţia următoare a Campionatului Judeţean de Fotbal.

Asociaţia Sportivă Contabilitate Stoeneşti, cu sediul în satul Bădeni, comuna Stoeneşti, reprezentată de preşedintele Ion Bragă, şi firma Oancea Expert Contab SRL, din Stoeneşti, ca sponsor al echipei de fotbal, au venit cu mai multe propuneri pentru Primăria Stoeneşti şi, implicit pentru primarul Ion Marin, care să le supună spre aprobare Consiliului Local, cererea fiind înregistrată pe 28 mai.

Una dintre ele a fost ca protocolul de colaborare, privind folosirea terenului de fotbal ce aparţine domeniului public al comunei Stoeneşti, administrată de către Consiliul Local, în perioada cât echipa de fotbal AS Contabilitate Stoeneşti are jocuri acasă şi este gazdă, să fi prelungit pentru sezonul fotbalistic 2020-2021.

S-a mai solicitat administraţiei locale ca, în protocolul de colaborare să fie introdusă în îngrădirea provizorie a terenului de fotbal, la intrarea în perimetrul acestuia, operaţiune care să fie făcută de către AS Contabilitate Stoeneşti fără a necesita autorizaţii (gard fără fundaţie), sau Primăria Stoeneşti să facă această operaţiune, cel puţin la intrare, pentru a nu se putea pătrunde cu automobilele sau a intra animale.

Finanţatorii echipei de fotbal mai vor la intrarea pe terenul de joc amplasarea mai multor placarde prin care localnicii să fie înştiinţaţi că nu au voie cu automobilele pe suprafaţa de joc, să arunce gunoaie, atât pe perioada desfăşurării meciurilor, dar şi în perioada dintre meciuri. Au lăsat la latitudinea Primăriei Stoeneşti să stabilească cine să confecţioneze aceste panouri de atenţionare, dar şi cine să realizeze bănci, eventual tribune pentru sportivi şi spectatori, Asociaţia Sportivă fiind dispusă să le facă şi ea. I.F.

The most visited gambling websites in The UK