Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Daniel Iftodi, adus să salveze fotbalul muscelean şi onoarea primarului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 686

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2464_14.jpgHaosul continuă să domnească la nivelul echipei de fotbal AF Muscelul Câmpulung, a cărui situaţie privind supravieţuirea în Liga a IV-a se schimbă de la o zi la alta! Sâmbătă, formaţia musceleană ar fi trebuit să întâlnească, în deplasare, în prima etapă a returului, pe AS Colibaşi, însă, cu majoritatea jucătorilor risipiţi pe la alte echipe, nu a avut cum să evolueze şi a solicitat amânarea partidei. În cele din urmă, s-a anunţat o a doua reunire a echipei, pe 25 februarie, la ora 14.00, însă la întâlnire nu au venit decât patru jucători! Patru şi nimic mai mult: Radu Albu, Leo Grancea, George Ungureanu şi Andrei Niţu! Niciun reprezentant al conducerii tehnice, niciun reprezentant al conducerii administrative, niciun reprezentant al Primăriei! Miercuri, a ajuns la Câmpulung, pentru a prelua echipa din postura de antrenor, Daniel Iftodi, fost jucător cu peste 300 de meciuri în prima divizie. Acesta a evoluat, printre altele, la Steaua, Dinamo şi Rapid.

Majoritatea jucătorilor şi-au găsit alte echipe

Ultima oară antrenor la Carmen Bucureşti, Daniel Iftodi a sosit la Câmpulung însoţit de promotorul Adrian Troscenco. Cei doi s-au întâlnit cu şefii administraţiei locale, primarul şi viceprimarul Mărgărin Blidaru, pentru a discuta condiţiile în care ar putea forma rapid o echipă, pentru a continua proiectul din tur. De altfel, viceprimarul Mărgărin Blidaru l-a însoţit pe Daniel Iftodi la Stadionul Municipal, acolo unde i-a prezentat baza sportivă. Ieri, la ora 13.00, a fost programat şi un meci test, între juniorii de la CSS Dinicu Golescu şi  o echipă de ligă inferioară din Ploieşti, în urma căruia se va forma echipa pentru retur. Cel mai probabil, noua formaţie AF Muscelul va avea un „schelet” prahovean. Rămâne de văzut ce surprize ne vor mai rezerva zilele următoare. 

Vă amintim că, la începutul acestui an, preşedintele Eduard Bînă şi antrenorul Emil Dică şi-au anunţat demisiile, echipa intrând într-un haos total, după care, prin conferinţe de presă, primarul, de-o parte, şi preşedintele Eduard Bînă, pe de-altă parte, au prezentat situaţia financiară a clubului! Cum au fost cheltuiţi banii, aproape 2 miliarde de lei vechi, în turul de campionat, o sumă uriaşă pentru nivelul Ligii a IV-a! Având restanţe salariale şi nicio siguranţă pentru retur, jucătorii aflaţi sub contract cu Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung au plecat şi ei, având, însă, la mână, documente care le permiteau să se antreneze cu alte echipe, iar dacă până la data de 15 februarie nu îşi primeau banii restanţi, aveau dreptul să semneze cu alte echipe. Cum nimeni nu a achitat niciun leu, majoritatea jucătorilor şi-au găsit alte echipe. Dintre aceştia amintim doar transferurile lui Bogdan Naciu şi Roberto Ayza la CS Bradu; Alin Găieşteanu, Laurenţiu Linte şi Iulian Tameş, la Voinţa Budeasa sau Claudiu Luca şi Alexandru Popescu, la CS Rucăr. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK