Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Andreea Panţuroiu, locul 5, la „World Athletics Tour 2020”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 851

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2464_10.jpgMusceleanca Andreea Panţuroiu a ratat, pentru moment, biletele de participare la Jocurile Olimpice din această vară de la Tokyo. Atleta legitimată la CSM Bucureşti a participat la Meeting-ul de la Madrid, în a VII-a etapă a circuitului „World Athletics Indoor Tour 2020”, la proba de triplu salt însă s-a clasat doar pe poziţia a cincia. 

Andreea Panţuroiu, cea mai bună triplusaltistă din România, a participat, la finalul săptămânii, la meeting-ul de la Madrid, în Spania, una dintre cele mai spectaculoase întreceri mondiale indor „World Athletics Tour 2020”, alături de campioane mondiale şi europene. Eleva profesoarei Mihaela Nicoară, în prezent, amândouă la CSM Bucureşti,  s-a confruntat cu Yulimar Rojas, campioana mondială en-titre şi cu Ana Peleteiro, campioana europeană.

Atleta din Venezuela a stabilit un nou record mondial indoor în proba feminină de triplusalt, cu performanţa de 15,43 m,  depăşind astfel vechiul record mondial deţinut de rusoaica Tatiana Lebedeva, 15,36 m, care data din 6 martie 2004, de la Budapesta. Yulimar  Rojas, s-a încoronat regina probei de triplusalt de la Madrid după ce le-a învins pe cubaneza Liadagmis Povea şi pe portugheza Patricia Mamona. Pe locul al patrulea s-a clasat Thea Lafond din Republica Dominicană, iar pe poziţia a cincea s-a clasat musceleanca Andreea Panţuroiu, cu o săritură de 13,87 m. Andreea Panţuroiu mai are şanse să participe la Olimpiadă dacă la următoarele concursuri de calificare va reuşi să sară 14.32 m. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK