Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În prima etapă a returului Ligii a IV-a la fotbal, Gloria Berevoeşti, desfiinţată pe propriul teren de Voinţa Budeasa

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 899

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2464_9.jpgDebut cu stângul în sezonul de primăvară pentru gruparea fotbalistică de liga a patra, Gloria Berevoeşti. În prima etapă a returului, alb-albaştrii au avut de înfruntat pe propria arenă Voinţa Budeasa, o echipă solidă, greu de depăşit. Meciul a fost la discreţia oaspeţilor, care au câştigat la final cu scorul de 7-0.

Cu Iulian Tameş în postură de play - maker, echipa din Budeasa a început în forţă partida de la Berevoeşti, însă atacanţii ori au greşit ţinta din situaţii ideale de a înscrie, ori portarul Diaconu i-a oprit prin paradele de excepţie avute. În minutul 25, la scorul de 0-0, Ionel Ciocoiu, de la gazde, a avut o ieşire nervoasă la un fault de joc făcut de Mierlă şi l-a lovit pe acesta cu pumnii, chiar sub ochii centralului Dragoş Pârâu. Gestul nesportiv al jucătorului a fost taxat cu cartonaş roşu, iar echipa din Berevoeşti a rămas în zece jucători, făcând mult mai uşoară misiunea oaspeţilor. În minutul 36, jucătorii din Budeasa au deschis scorul prin Ion Ionuţ, pentru ca, două minute mai târziu, Voinţa Budeasa să-şi dubleze avantajul, graţiei reuşitei lui Neagu. Gloria Berevoeşti a avut şansa să reducă din handicap prin Ovidiu Stan, însă şutul atacantului, la prima bară, a fost respins miraculos de portarul oaspete, Adrian Tănase, aşa că oaspeţii au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri. La revenirea de la cabine, Voinţa Budeasa a profitat din plin de avantajul omului în plus şi scorul a luat proporţii.  În minutul 52, Barbu a marcat pentru 3-0, iar şase minute mai târziu, Ion Ionuţ a realizat dubla, mărind diferenţa la patru goluri. Fundaşul stânga, Găişteanu şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, în minutul 62, iar Albu, intrat în repriza a doua, avea să înscrie cel mai frumos gol al jocului, în minutul 72. Spre finalul întâlnirii, Neagu a închis tabela la 7-0 în favoarea formaţiei din Budeasa. În urma succesului obţinut, Voinţa Budeasa a trecut în fruntea clasamentului Ligii a patra şi îşi continuă drumul spre câştigarea campionatului şi, implicit, accederea la barajul de promovare în Liga a treia. În aceeaşi etapă, CS Rucăr s-a impus cu scorul de 4-2, în deplasarea de la Piteşti, în faţa formaţiei Sporting şi a urcat până pe poziţia a cincea în clasament. Pentru rucăreni au marcat Gabriel Jenaru, de două ori, Cataramă şi Luca. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK