Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Georgiana Lavinia Ciurea şi Miruna Mariana Pricop, campioane naţionale de atletism în probele combinate

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 573

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2461_28.jpgSala de atletism „Ioan Soter”, din Bucureşti, a găzduit recent cea dintâi competiţie naţională de atletism din 2020 şi anume etapa I a Campionatului Naţional de probe combinate pentru seniori, tineret şi juniori. La întreceri a participat şi o delegaţie de sportivi de la LPS Câmpulung care a reuşit să obţină cinci medalii, dintre care două de aur.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, după parcurgerea celor şapte probe (60 m plat, săritura în lungime, aruncarea greutăţii, săritura în înălţime, 60 m garduri, săritura cu prăjina şi 1.000 m), au urcat Georgiana Lavinia Ciurea, la tineret, cu un total de 3243 de puncte, şi Miruna Mariana Pricop, la juniori I, care a acumulat 3046 de puncte. Alţi trei sportivi legitimaţi la LPS Câmpulung au prins şi ei podiumul de premiere. Nicolae Ionuţ Iordache s-a clasat pe locul doi, la tineret, cu 3843 de puncte, în timp ce Ioana Andreea Denisa Tăbăcaru (juniori III – 2797 puncte) şi Ionuţ George Iordache (juniori II – 4231 puncte) au obţinut medalia de bronz. Menţionăm că, în competiţia senioarelor, titlul naţional a fost câştigat de fosta atletă de la LPS Câmpulung, Beatrice Puiu, legitimată în prezent la CSM Bucureşti. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK