Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La nici 14 ani, un fotbalist din Câmpulung a ajuns la FCSB

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1899

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2459_23.jpgUn fotbalist de 13 ani şi jumătate, din Câmpulung, care a deprins tainele fotbalului la CSS Dinicu Golescu (antrenor Bogdan Drăgănescu), a ajuns la echipa de juniori a FCSB-ului, grupa 2006. Vorbim despre Mario Andrei Durdun, fiul fostului jucător al lui ARO Câmpulung, Alin Durdun.

După perioada de iniţiere de la Câmpulung, tânărul jucător s-a transferat la echipa din Piteşti FC Dani Coman, având evoluţii remarcabile în campionatele judeţene, dar, mai ales, la turneele la care echipa ce poartă numele fostului mare portar de la FC Argeş şi Rapid era angrenată. Talentul său a fost repede observat, aşa că a ajuns în atenţia mai multor cluburi din ţară. A ales, la începutul anului trecut, Academia de Fotbal a lui Gică Hagi, de la Ovidiu, însă, din cauza vârstei fragede, nu a rezistat departe de familie! A revenit la Câmpulung şi a continuat să joace fotbal la CSS Dinicu Golescu, impresionând din nou, fapt ce l-a dus în “ograda” celor de la FCSB, unde este antrenat de un alt fost jucător al lui ARO, Marius Pleş. Mario Durdun a jucat deja două meciuri amicale în tricoul noii sale echipe, pentru care a şi marcat, iar sâmbăta trecută, grupa din care face a plecat în cantonament, în Bulgaria, urmând să joace şi un meci amical împotriva echipei similare a clubului Ludogorets Razgrad. Tot la FCSB, dar la grupa 2005, se află şi atacantul Mihai Tobias, jucător crescut şi el la CSS Dinicu Golescu Câmpulung. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK