Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Seminar pe teme de nutriţie şi antrenament, cu un campion naţional de culturism

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1445

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2459_26.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2459_25.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2459_27.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2459_28.jpgSâmbăta trecută, municipiul Câmpulung a găzduit un seminar pe teme de nutriţie şi antrenament, susţinut de Emilian Ştirbu, campion naţional la culturism, antrenor de fitness şi culturism, creator de programe de slăbit şi nutriţie. Programele acestuia sunt special concepute pentru începători care, din motive de timp şi program încărcat la birou sau acasă, nu pot respecta programul strict al unei săli, dar şi pentru avansaţi. Antrenamentele sale sunt personalizate în funcţie de obiectivele, preferinţele, nevoile şi programul unui elev.

„Sunt foarte mulţumit, foarte fericit că am ajuns la Câmpulung!”

Evenimentul s-a desfăşurat în sala de sport Tim Gym, acolo unde invitatul de marcă le-a vorbit participanţilor la seminar despre rolul şi impactul suplimentelor în pregătirea sportivilor de performanţă, dar şi a persoanelor active care desfăşoară diferite activităţi sportive. Emilian Ştirbu a făcut şi o demonstraţie de culturism, iar în final le-a arătat celor prezenţi câteva metode de antrenament. „Un campion naţional e-n rândul sportivilor, e-n rândul oamenilor pasionaţi de sport. Am fost invitat să prezint un exerciţiu demonstrativ şi să avem câteva discuţii despre nutriţie, tehnici de antrenament, planuri de antrenament, sport, în general, alături de o familie de sportivi, o familie care este pasionată de sport, de fitness şi culturism. Am acceptat invitaţia şi trebuie să spun că ar fi trebuit să ajung aici anul trecut, numai că am fost în plin an competiţional. Am găsit la Câmpulung copii, am găsit oameni trecuţi de 35 de ani şi e clar că aici sportul se practică de la o vârsta fragedă până la o vârstă înaintată. Cei care vor să facă mai mult decât a frecventa o sală de fitness trebuie să-şi modifice în totalitate viaţa, trebuie să găsească un echilibru, o balanţă perfectă între viaţa de zi cu zi, antrenamente şi sistemul competiţional. Cu siguranţă, cu o echipă de profesionişti în spate, rezultatele vor veni. Sunt foarte mulţumit, foarte fericit că am ajuns la Câmpulung! Aşteptările mele au fost depăşite, nu că m-aş fi aşteptat la ceva rău, însă sunt foarte pasionat şi plăcut surprins de fiecare dată când întâlnesc oameni pasionaţi de sport, de echipamente sportive de ultimă generaţie, nu săli de 5 stele, nu maşini în parcare care să pornească singure. Culturismul nu se face numai în sala de fitness, are în spate şi o latură artistică, o latură sufletească, pasiune cu alte cuvinte.”, ne-a declarat Emilian Ştirbu. Acesta a mai adăugat că Federaţia Română de Fitness şi Culturism, prin diverşi parteneri, a reuşit în ultimii ani să ridice foarte multă ştacheta în ceea ce priveşte sistemul competiţional din acest domeniu sportiv şi să atragă nume mari, campioni mondiali, în România.

Vrea titlul naţional şi la categoria master

Emilian Ştirbu practică fitness din anul 1999, iar de performanţă, din 2013. A absolvit Federaţia Română de Culturism şi Fitness şi a participat, până în prezent, la 33 de competiţii naţionale şi internaţionale, devenind Campion Bench Pres şi Strongest Man. Având o experienţă de 11 ani ca angajat la Ministerul Apărării Naţionale, este o fire dinamică, perseverentă, în continuă dezvoltare profesională. Este atent la detalii, calm şi cu spirit de echipă bine dezvoltat. Este antrenor personal încă din anul 2007. Până în anul 2017, a fost antrenor personal la sala de fitness Luca’s Gym Bucureşti, iar din anul 2017, până în prezent, antrenează la Lotul de Fitness şi Culturism din Vaslui. Prima sa competiţie la culturism a fost în anul 2013, după un accident de coloană. An de an a muncit, a perseverat, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Anul trecut, Emilian Ştirbu a participat la categoria seniori +100 de kilograme şi a obţinut titlul naţional. Anul acesta, vrea să reuşească aceeaşi performanţă şi la categoria master. „Anul acesta, împlinesc 40 de ani şi asta îmi oferă posibilitatea să concurez şi la categoriile master. Încerc în septembrie, şi sunt sigur că voi reuşi, să cuceresc nu doar titlul de campion naţional la seniori, ceea ce am reuşit anul trecut, ci şi titlul de campion naţional la categoria master. Anul acesta, cu siguranţă, voi concura numai în cadrul categoriei master, 40-44 de ani, +95 sau +100 de kilograme. Este un obiectiv îndrăzneţ, munca va fi pe măsură şi, cu siguranţă, vor veni şi rezultatele.”, crede campionul naţional de culturism. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK