Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Atleta Andreea Panţuroiu are ca obiectiv, în 2020, calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 883

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2455_21.jpgAtleta musceleană Andreea Panţuroiu, specializată în proba de triplu salt, se află, în această perioadă, în cantonament în Portugalia, la Monte Gordo, alături de antrenoarea sa, Mihaela Nicoară. Sportiva se pregăteşte intens pentru a atinge obiectivul său din acest an şi anume calificarea la Jocurile Olimpice de vară, ce se vor desfăşura în Japonia, la Tokyo. 

Legitimată la CSM Bucureşti, Andreea Panţuroiu are primul concurs oficial în această săptămână, pe 30 şi 31 ianuarie, la Bucureşti, unde se vor desfăşura Campionatele Naţionale de atletism în sală. Pentru a atinge baremul de calificare la Olimpiadă, Andreea Panţuroiu trebuie să sară cel puţin 14,32 metri. 

În altă ordine de idei, săptămâna trecută, Federaţia Română de Atletism şi-a premiat laureaţii anului 2019, iar pe listă s-au aflat şi două sportive din Muscel: Andreea Panţuroiu (triplusalt) şi Denisa Dragomir (alergare montană), ambele atlete cu rezultate importante obţinute în concursurile internaţionale. De asemenea, tot la Gala Laureaţilor, Asociaţia Judeţeană de Atletism Argeş, condusă de profesorul universitar doctor Liliana Mihăilescu, a fost desemnată cea mai bună asociaţie din ţară. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK