Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fotbalista musceleană Ioana Bălăceanu, convocată la naţionala U17 pentru „Turul de Elită” al Euro 2020

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1644

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2455_19.jpgLegitimată la Olimpia Cluj, fotbalista cu origini muscelene, Ioana Bălăceanu, a fost convocată de selecţionerul Irina Giurgiu în lotul României U17, pentru stagiul de pregătire pe care naţionala mică îl va efectua în Turcia în perioada 25 ianuarie - 2 februarie. Reprezentativa ţării noastre are ca ţintă Campionatului European, care se va desfăşura în luna mai, în Suedia, însă, pentru a ajunge acolo, trebuie să treacă de „Turul de Elită”, care va avea loc în luna martie, în Ungaria.

În urma tragerii la sorţi, tricolorele vor întâlni Ungaria, Rusia şi Islanda în drumul spre EURO 2020! Ultima fază dinainte de turneul final se va desfăşura în Ungaria, conform următorului program: 18 martie 2020: Ungaria - România, Islanda - Rusia; 21 martie 2020: Ungaria - Islanda, Rusia - România; 24 martie 2020: Rusia - Ungaria, România - Islanda. Câştigătoarele celor şapte grupe de la Turul de Elită se alătură gazdei Suedia la turneul final, programat în perioada 9-22 mai 2020! „Ne-am aflat şi adversarii de la Turul de Elită, vom întâlni Ungaria, Rusia şi Islanda, ceea ce înseamnă că ne vom întâlni din nou cu Ungaria, pentru a patra oară. Este o echipă pe care o cunoaştem bine şi nu ar trebui să ne facem probleme, mai ales că am jucat de trei ori împotriva ei. Odată am bătut-o la noi acasă, nu trebuie să ne facem probleme din niciun punct de vedere. Echipa Ungariei este mai bine pregătită decât noi fizic, iar noi zic că suntem mai tehnice decât ele şi prin asta le putem învinge. Obiectivul nostru este să ajungem la un turneu final şi să facem România mândră.”, a declarat Ioana Bălăceanu. 

Ioana Bălăceanu este originară din comuna Mioarele, sat Măţău, şi a început fotbalul alături de băieţi, la CSŞ „Dinicu Golescu” Câmpulung. Este una dintre jucătoarele de bază ale generaţiei U17 şi componentă a lotului naţional de senioare. „Jucând la echipa naţională de senioare, eu zic că am acumulat destulă experienţă. Am observat, însă, că unele lucruri trebuie îmbunătăţite, fizic şi tehnic, dar cel mai mult trebuie să lucrăm la forţă.”, e de părere fotbalista musceleană. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK