Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Dan Nistor a semnat cu CS Universitatea Craiova

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1119

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2450_51.jpg

A dat „câinii roşii” pe prazul oltenesc şi i se spune „Ceapă” 

Fotbalistul muscelean Dan Nistor (31 de ani) a spus „adio” echipei Dinamo Bucureşti şi a semnat în această săptămână cu CS Universitatea Craiova, urmând să evolueze pentru clubul din Bănie pentru următorii doi ani şi jumătate. Craiova a plătit 260.000 de euro lui Dinamo în schimbul lui Nistor, iar fotbalistul a primit 120.000 euro la semnătură. Trei goluri şi 10 pase decisive a reuşit Nistor pentru Dinamo în acest sezon.

Suma de transfer s-a micşorat de la 300.000 de euro, cât ceruseră roş-albii iniţial, tocmai pentru ca jucătorul să încaseze mai mulţi bani la parafarea noii înţelegeri. Nistor a început fotbalul la echipa din comuna natală, CS Rucăr, de la care s-a transferat la Internaţional Curtea de Argeş. Din 2008 şi până în prezent a mai evoluat, în ţară, pentru CS Muscelul Câmpulung, CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti, unde a fost căpitan, iar peste hotare la Evien, în prima ligă franceză. Dan Nistor a îmbrăcat şi tricoul echipei naţionale de seniori a României, de cinci ori, având în continuare şanse mari să evolueze sub tricolor. „Mă bucur că sunt aici, mă bucur să vă cunosc, mă bucur foarte mult că cei de la Universitatea Craiova s-au gândit la mine, iar pe această cale vreau să-i mulţumesc domnului Rotaru. Sper să fac o treabă extraordinară aici şi, cu siguranţă, fanii olteni mă vor iubi, o să le promit asta solemn. Eu cred că este o lovitură foarte bună pentru Universitatea Craiova. La Dinamo au fost foarte multe probleme în ultimul timp şi….”, a declarat fotbalistul din Rucăr la prezentarea sa oficială ca jucător al Universităţii Craiova. Mijlocaşul a aflat cu această ocazie şi ce poreclă a primit jucătorul din partea fanilor olteni, „Ceapă”. După eşecul lui Dinamo din campionat, de la Severin, cu Universitatea Craiova (scor 4-1) din noiembrie 2019, Dan Nistor a acuzat vehement arbitrajul, dar a fost contrazis de un fan care i-a spus „Nu mai minţi!”. Intervenţia fanului l-a înfuriat atunci pe Nistor, care a ripostat prompt, uitând însă care este leguma asociată cu oltenii. „Mănâncă ceapă şi taci din gură!,” a fost replica dinamovistului şi de aici i s-a tras porecla. Dan Nistor a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB, însă musceleanul nu a agreat acest transfer. 14.000 de euro pe lună este salariul pe care fotbalistul muscelean îl va avea la Craiova. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK