Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Eric şi Mihai, alţi doi tineri cărora kickboxingul le-a schimbat viaţa

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 808

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2442_24.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2442_25.jpgCuraj, perseverenţă, stăpânire de sine, disciplină, concentrare, energie şi inspiraţie sunt câteva dintre beneficiile pe care practicarea kickboxingului, şi a artelor marţiale în general, le aduce sportivilor. Abilităţile pe care practicanţii sporturilor de contact le dobândesc sunt, să recunoaştem, caracteristicile cheie ale marilor lideri. La Câmpulung, kickboxingul se bucură de o mare popularitate, dovadă în acest sens fiind numărul mare de practicanţi, în special copii şi adolescenţi, care vor, în primul rând, să-şi călească trupul şi mintea pentru a reuşi în viaţă, nu neapărat în plan sportiv. ACS Ambiţia Irinel nu e numai un club bazat pe performanţa în sport, ci şi o adevărată şcoală a vieţii şi o rampă de lansare a tinerilor într-o societate aflată în permanenţă schimbare, cu bune şi rele, deopotrivă. 

Elev al Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”, Eric Andrei Ştefan, în vârstă de 11 ani, practică kickboxing de un an şi jumătate şi are toate şansele să devină un sportiv renumit, dar şi un om respectat în societate, graţie pregătirii de care se bucură la clubul al cărei baze au fost puse de militarul Irinel Bădulescu. Cele 5 medalii (3 de aur, 1 de argint şi 1 de bronz) obţinute până acum dovedesc faptul că se află pe o pantă ascendentă. „Am ales acest sport de contact deoarece nu mi-au plăcut alte sporturi şi am vrut să mă dezvolt fizic şi psihic. De când vin la sală, musculatura şi energia mi-au crescut şi gândesc altfel. Cel mai mult îmi place la antrenamente să fac sparring, chiar dacă nu-i uşor. O singură dată  m-am lovit la genunchi puţin mai rău. Antrenamentele sunt uşoare dacă îţi place acest sport şi vrei cu adevărat să te antrenezi. Maestrul nostru este foarte priceput şi din această cauză avem rezultate foarte bune la competiţii”, ne-a declarat Eric. 

Mihai Eduard Tămaş are 15 ani şi este elev în clasa a IX-a la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I”. Practică kickboxing de mai bine de doi ani, perioadă în care a reuşit să adune o zestre de 6 medalii (3 de aur, 2 de argint şi 1 de bronz). Vrea să devină un mare campion, modelul său fiind chiar antrenorul Irinel Bădulescu. „Am început să practic kickboxing de 2 ani şi câteva luni. Am ales acest sport deoarece tata mi l-a recomandat şi am zis să-l încerc. Acum îmi place foarte mult acest sport şi îl practic cu mult drag. Sala de antrenament este foarte primitoare, este totul perfect, mai ales că în acest moment dispunem şi de saltele. Am vrut să practic acest sport de contact pentru că vreau să ştiu să mă apar în anumite cazuri,  pentru o viaţă sănătoasă şi pentru a fi un mare campion. Exemplul meu este chiar maestrul Irinel Bădulescu. Acest sport a contribuit şi la schimbarea fizică şi mentală a mea. M-am dezvoltat destul de rapid în înălţime, mi-am îmbunătăţit rezistenţa corpului, am acumulat masă musculară şi am o altă stare de spirit. Când intru în sala de kickboxing ador atmosfera pe care o găsesc. Iubesc acest sport şi nimic nu mă va opri să nu-l mai practic. Unele antrenamente sunt mai uşoare, iar altele puţin mai grele, asta pentru a vedea fiecare potenţialul său. Antrenorul este cel mai bun, din punctul meu de vedere”, ne-a mărturisit Mihai Eduard Tămaş. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK