Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Sportivi, oficiali şi arbitri musceleni, premiaţi la Gala Campionilor FRAS 2019

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 887

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2442_19.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2442_20.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2442_21.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2442_22.jpg

=Cătălin Nicolaescu (vicepreşedintele FRAS), Aurelian Dode Andronache (pilot) şi Marius Gorgan (arbitru) s-au numărat printre laureaţi

Ca în fiecare final de an, Federaţia Română de Automobilism Sportiv a încheiat cu fast sezonul competiţional cu Gala Campionilor, evenimentul festiv la care sportivii şi echipele primesc meritul efortului depus de-a lungul anului. Cătălin Nicolaescu - vicepreşedinte al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Aurelian Dode Andronache - pilot şi Marius Gorgan - arbitru, sunt trei dintre muscelenii premiaţi sâmbăta trecută la Gala Campionilor 2019.îO mie de invitaţi din întreaga ţară au fost prezenţi la acest eveniment care a închis oficial sezonul 2019 în automobilismul românesc. 

1384 de sportivi licenţiaţi şi 125 de competiţii organizate - sunt două dintre reperele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv în acest an care justifică şi numărul foarte mare de trofee ce au fost înmânate. Amfitrion al evenimentului a fost, ca şi în anii trecuţi, preşedintele FRAS, musceleanul Norris Măgeanu. „Acum cinci ani, când mi-a venit ideea de a candida la această funcţie, nu cred că am sperat că vom ajunge atât de mulţi, de frumoşi şi uniţi într-o astfel de zi într-o gală de asemenea amploare. Faptul că sunt cel care spune primele cuvinte, este deja totul pentru mine. Tot ceea ce aş spune mai mult, înseamnă doar cifre şi statistici. Vă mulţumesc mult.”, a spus Norris Măgeanu în discursul de deschidere al Galei Campionilor. În total, ocupanţii podiumurilor din 17 campionate diferite au fost răsplătiţi cu premii şi trofee. Faţă de anul trecut, în 2019, în familia FRAS au apărut drag racing, klausenburg retro racing şi women rally, discipline care au strâns aproape 400 de sportivi de-a lungul sezonului. Printre sportivii premiaţi la Gala Campionilor s-au numărat şi câţiva musceleni, în frunte cu Aurelian Dode Andronache, cu siguranţă cel mai cunoscut dintre piloţii din Câmpulung. Participant la Campionatul Naţional de Viteză în coastă, Dode s-a clasat pe locul al doilea, la clasa CN/E2-SC, poziţionat între Emil Nestor şi Silviu Dumitrescu, şi pe locul opt la general. Un alt muscelean pe podium a fost Costi Stratnic, locul al treilea la clasa E2 şi E2+3000. Deşi nu a putut fi prezent la Timişoara un loc pe podium la viteză în coastă a avut rezervat şi Ionuţ Ciopleiaşi. Cel mai tânăr muscelean premiat la Gala Campionilor FRAS a fost pilotul din cadrul Campionatului Naţional de Rallycross, David Nedelcu, locul al doilea în clasamentul juniorilor I.

Tot la Rallycross, în competiţia seniorilor, pe podium a urcat şi Gheorghe Ticuţă, locul I atât la H3, cât şi la Open. La categoria oficiali, arbitri, media, municipiul Câmpulung i-a avut ca reprezentanţi pe Cătălin Nicolaescu şi Mihai Stana - oficiali, respectiv Marius Gorgan şi Adrian Pavel - arbitri. Pe lângă reprezentanţii de marcă ai automobilismului sportiv românesc, Gala Campionilor FRAS 2019 s-a bucurat şi de prezenţa autorităţilor locale şi judeţene, dar şi a luptătorului Cătălin Moroşanu, unul dintre susţinătorii motorsportului. De asemenea, jucătoarea de tenis Ana Bogdan a anunţat că îşi doreşte, pe viitor, să urmeze o carieră şi în competiţiile organizate sub egida FRAS după ce a obţinut licenţa în urmă cu două săptămâni. Au fost răsplătiţi cu premii speciale atât sportivii care au reprezentat România la nivel internaţional, printre care Simone Tempestini, Raul Badiu sau Claudiu Barbu, dar şi oficiali din cadrul federaţiei, arbitri şi oameni care au stat în spatele fiecărui eveniment din 2019. De asemenea, a fost organizată o secţiune specială dedicată femeilor din automobilism, al cărui număr a depăşit 150 doar în competiţii, la care se adaugă numeroase alte doamne şi domnişoare în organizare şi arbitraj. Sezonul 2019 al Campionatului Naţional de Raliuri s-a desfăşurat pe durata a opt raliuri care au însemnat provocări multiple, atât pe asfalt, cât şi pe macadam, pentru echipaje. Cu competiţii diversificate, care au pus la încercare strategia piloţilor şi copiloţilor, rezistenţa fizică a echipajelor şi a maşinilor de concurs, curajul şi viteza, anul competiţional a fost unul dintre cele mai disputate din ultimul deceniu, cu multiple schimbări de podium şi rezultate surpriză.

Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK