Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Maya, mezina clubului ACS Ambiţia Irinel, vrea să ajungă o mare campioană

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 775

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2440_20.jpgInspirată de mama sa, o fetiţă de numai 5 ani şi 10 luni, din Câmpulung, a ales să practice kickboxing, fără să se sperie deloc de duritatea acestui sport şi ţintind să ajungă pe culmile performanţei. Deşi este dedicată trup şi suflet antrenamentelor, copila spune ca are timp şi pentru joacă, la fel ca orice fetiţă de vârsta ei. De fapt şi antrenamentele de la sală i se par o joacă, pentru că face totul din plăcere. Se pregăteşte, însă, cu seriozitate pentru că vrea să devină un maestru în arte marţiale, la fel ca antrenorul ei, Irinel Bădulescu.

Chiar dacă la prima vedere pare o fetiţă la fel ca toate celelalte, cu păpuşi, codiţe şi rochiţe, Maya Anays Soroiu îşi dezvăluie talentul extraordinar abia în sala de sport, uimind prin viteză şi coordonare sportivi ce practică artele marţiale cu mult înainte ca ea să fie născută. „Practic kickboxing de 10 luni. Am ales acest sport, pentru că mama mi-a arătat nişte filmuleţe şi eu am spus că vreau să merg la sală. A căutat pe telefon şi a găsit „Ambiţioşi” în Câmpulung. Fete nu sunt multe, că nu sunt curajoase ca mine. Prima dată nu ştiam cum este kickboxingul, dar acum iubesc acest sport, nu este greu. Când am început acest sport eram puţin mai grăsuţă şi mă mişcam mai greu. Acum, după 10 luni de antrenament, m-am mai înălţat şi am muşchi. Când vin la sală, îmi place cel mai mult de antrenorul meu, care mă învaţă toate tehnicile ca să ajung o campioană. Îmi place că ne serveşte cu bomboane la sală şi îmi place ca îmi văd prietenii de antrenament. Am avut şi o accidentare, când am căzut şi m-am lovit la cot şi spinare, dar m-am ridicat de jos repede, să nu mă vadă colegii mei. Antrenamentele nu sunt grele, dar nici uşoare, mie îmi plac. Antrenorul meu este bun şi eu îl iubesc, mă face să râd şi mă învaţă cum să lupt şi să fiu mai puternică.”, ne-a dezvăluit Maya din secretele pregătirii ei pe tărâmul artelor marţiale. Datorită faptului că o bună pregătire în aceste sporturi de contact trebuie dublată de o bună pregătire intelectuală, copiii care practică arte marţiale îşi cultivă calităţi mentale deosebite şi simţul oportunităţii, care îi va ajuta ulterior să identifice situaţiile propice din viaţă şi să ia decizii corecte. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK