Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bronz pentru Tentea şi Daroczi, la Cupa Europei la bob!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 625

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2440_21.jpgComponenţi ai lotului naţional de bob al României, Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi, sportivi legitimaţi la CS Muscel Câmpulung, au obţinut încă un rezultat important pentru sportul românesc! Prezenţi la Cupa Europei, în Norvegia, muscelenii s-au clasat pe locul trei în proba de bob două persoane, ratând cu puţin prima treaptă a podiumului.

Pe pârtia olimpică de la Lillehammer, sportivii români din boburile de două persoane, feminin şi masculin, au urcat pe podium la Cupa Europei. Andreea Grecu şi Ioana Gheorghe, antrenor Paul Neagu, au dominat întrecerea fetelor, au câştigat ambele manşe, iar la final au zâmbit cu aurul la gât. România a depăşit echipajele Franţei şi Rusiei. Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi, antrenaţi de Daniel Păcioianu, au avut o primă manşă perfectă şi au condus în clasament, dar în a doua coborâre au avut abia al patrulea timp şi au fost nevoiţi să se mulţumească cu bronzul. Ei au fost depăşiţi de echipajele din Letonia şi Germania. România adună medalie după medalie la Bob prin Tentea şi Daroczi. Cei doi au câştigat medaliile de aur în proba de bob - două persoane la Campionatele Europene Under-23 de la Sigulda (Letonia), la începutul acestui an! Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK