Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Incidente violente la finalul partidei de la Vlădeşti, Gigel Boanţă l-a lovit cu pumnii în faţă pe un jucător advers

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 735

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2440_22.jpgIncidente grave la finalul partidei de duminică, dintre Partizanul Vlădeşti şi AS Cetăţeni, scor 3-1. În ultimul minut de joc, la scorul de 2-1, jucătorul gazdelor, Gigel Marian Boanţă, a sărit la bătaie şi l-a lovit cu pumnii în plină figură pe un jucător advers. În lipsa forţelor de ordine de la arena de joc, conflictul a fost la un pas să degenereze şi să se transforme într-o bătaie generală.

Actele de huliganism de pe arenele de joc, în campionatele judeţene se ţin lanţ, mai ales în Liga a cincea, seria Nord, cu precădere la Vlădeşti, unde nu există joc al echipei gazdă, Partizanul, să nu iasă scântei. La fel s-a întâmplat şi duminică, la partida cu AS Cetăţeni, joc din cadrul etapei a XI-a, încheiat cu victoria gazdelor, 3-1. În ultimul minut de joc, la scorul de 2-1, jucătorul gazdelor Gigel Marian Boanţă, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, a avut un exces de furie la adresa unui jucător advers şi s-a năpustit asupra lui, lovindu-l în plină figură cu pumnii. Conflictul a fost la un pas să degenereze într-o bătaie generală, însă, până la urmă, spiritele s-au calmat şi jocul s-a reluat, cu toate că jucătorii din Cetăţeni au vrut la un moment dat să părăsească terenul de joc în semn de protest faţă de actele de huliganism ale jucătorilor gazdă. Şi fratele lui Gigel Marian Boanţă, Vasile, este un cunoscut al Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Argeş. În jocul de la Hârtieşti, cu Petrolul din localitate, acesta a primit cartonaş roşu pentru un fault grosolan, fiind suspendat două etape, pentru ca, la primul joc după ispăşirea pedepsei, cel de la Stoeneşti, să fie eliminat de arbitrul de centru pentru injurii aduse. A fost suspendat şi atunci trei etape. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK