Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

AF Muscelul Câmpulung, eliminată din Cupa României de AS Lereşti!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1231

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2435_12.jpgSurpriză, joi după amiază, în şaisprezecimile de finală ale Cupei României, faza judeţeană! Echipa de Liga a V-a, AS Lereşti, ocupanta locului trei în seria Nord a campionatului,  a reuşit să elimine din competiţie Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung, locul doi în Liga a IV-a. A fost ultimul meci al lui Gică Mihali pe banca tehnică a formaţiei câmpulungene care acum trebuie să se concentreze pe campionat.

Partida s-a disputat pe cochetul teren din Lereşti, cu începere de la ora 15.00, şi a adunat circa 200 de spectatori. A fost o primă repriză echilibrată, cu ocazii mari la ambele porţi, care s-a încheiat cu un scor alb şi cu eliminarea fundaşului dreapta al oaspeţilor, George Ungureanu, pentru cumul de cartonaşe galbene. După pauză, nemulţumit de jocul elevilor săi, fostul antrenor Gică Mihali face două schimbări, în minutul 53, aruncându-i în luptă pe experimentatul Iulian Tameş şi pe golgheterul Bogdan Naciu, încercţnd astfel să forţeze deschiderea scorului. Indroducerea celor doi a fost de bun augur, Naciu reuşind să marcheze în minutul 71, după ce gazdele au rămas şi ei în inferioritate numerică, Fabian Mohor fiind eliminat tot pentru două „galbene”. După deschiderea scorului, se părea că AF Muscelul nu va mai scăpa victoria din mână, însă, bucuria a fost de scurtă durată. În minutul 77, Romulus Pătraşcu a restabilit egalitatea după o lovitură liberă excelent executată de Giani Butoi. AF Muscelul au încercat până la finalul meciului să dea lovitura de graţie, însă, fie s-au lovit de paradele extraordinare ale portarului Sitaru, veteranul echipei gazdă, fie s-au bâlbâit la finalizare. În prelungirile partidei, când toată lumea aştepta fluierul de final al centralului Naidin şi apoi loviturile de la 11 metri, acelaşi Romulus Pătraşcu speculează o greşeală în defensiva oaspeţilor şi înscrie pentru 2-1, ducţndu-şi astfel echipa în faza următoare a competiţiei. 

„A fost o victorie neaşteptată, o victorie muncită, felicit elevii pe această cale. Şi-au dorit mult să participe la această cupă, ridicându-se la valoarea Academiei Câmpulung. Sincer, mă aşteptam la un joc strâns, închegat şi focalizat pe fază de apărare eficientă, să nu primim multe goluri, datorită valorii expresive a echipei vizitatoare.  Nu ne mai gândeam că mai întoarcem rezultatul, dar fotbalul de asta e şi frumos, de asta are şi nenumărate incertitudini, iar atâta timp când e cu happy-end ne uităm înainte cu speranţă şi cu mult aplomb. Nu mă pot compara cu antrenorul Mihali, totuşi i-am mobilizat pe băieţi la început, auzindu-l cum le explica celor de la Muscelul că „uitaţi-vă la ei, că ei niciodată nu o să fie ca voi”. Băieţii au ascultat ce le-am spus şi, într-adevăr, n-au fost cum sunt ei acum, poate i-au şi depăşit. A fost, aşadar, o victorie la limită surpinzătoare, dar pe deplin meritată a echipei AS Lereşti, care va merge astfel în faza optimilor de finală”, ne-a declarat la finalul meciului antrenorul gazdelor Bogdan Dascălu. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK