Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Denisa Dragomir va reprezenta România în Argentina, la Campionatul Mondial de alergare montană

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 803

Între 15 şi 17 noiembrie, în localitatea Villa de Angostura din Argentina, are loc Campionatul Mondial de alergare montană pe distanţe lungi şi scurte. La această competiţie va fi prezentă şi echipa României, din care face parte şi musceleanca Denisa Dragomir, alături de Andreea Pîşcu, Mădălina Florea, Cristina Simion, Cristian Moşoiu, Andrei Preda, Leonard Mitrică, Ionuţ Zincă şi Bogdan Damian. Cei nouă sportivi sunt împărţiţi în două echipe, masculin şi feminin, de seniori, angrenate în întrecerea pe distanţe lungi, de 42 de kilometri.

Delegaţia României a plecat spre Argentina cu zece zile înainte de începerea competiţiei, iar până la primul start din Villa de Angostura, site-ul oficial al Federaţiei Române de Atletism va prezenta cei nouă temerari care ne vor reprezenta în ţara tango-ului, pe crestele Anzilor Cordilieri. Săptămâna trecută s-a vorbit despre Denisa Dragomir, atleta de 27 de ani, originară din Berevoeşti, legitimată la CSM Piteşti - FC Argeş, şi antrenată de Valentin Coroja. Pe departe cea mai titrată alergătoare a lotului tricolor, Denisa Dragomir şi-a propus în primă instanţă „să ajungem cu bine la capătul unui drum atât de lung… n-am mai zburat niciodată atâta…e pentru prim oară când o să alerg în emisfera sudică. Va fi o experienţă pentru toată lumea!” Prima ţintă a fost atinsă, pentru că pe 6 noiembrie, sportivii noştri au ajuns cu bine de cealaltă parte a Ecuatorului, în creierii faimoşilor munţi. „Ca de fiecare dată, îmi propun o medalie la individual. Sper să reuşesc şi de această dată!” Şi cum are deja la activ patru asemenea trofee, este bine să-i acordăm tot creditul! În plus, Denisa este gata să „parieze” şi pe un loc pe podium cu echipa. Succes, hai România!

 

The most visited gambling websites in The UK