Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

CS Sporting Piteşti - AF Muscelul Câmpulung 1-3 (1-2)

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 960

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2433_16.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2433_17.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2433_18.jpgÎn etapa cu numărul 13 a Campionatului Ligii a IV-a la Fotbal, AF Muscelul Câmpulung şi-a trecut în cont încă o victorie, 3-1, în deplasarea de la Piteşti, cu echipa locală CS Sporting. După ce gazdele au deschis scorul relativ repede, în minutul 8, pe fondul unor greşeli ale echipei muscelene, Marius Pătrănoiu restabileşte egalitatea, în minutul 25, cu un gol frumos, la capătul unei acţiuni individuale. Cu cinci minute înainte de pauză, Andrei Linte duce scorul la 1-2, reluând în plasă balonul respins de portarul gazdelor, după un şut al lui Măcriş, în urma unei lovituri de colţ. În repriza a doua meciul se joacă pe contre, formaţia gazdă încercând din răsputeri să egaleze, însă, fără să strălucească, elevii lui Gică Mihali mai punctează încă o dată, în minutul 75, prin Iulian Tameş, care a transformat fără emoţii o lovitură de la 11 metri. „Jocul a fost unul greu, am întâlnit o echipă foarte bună, nici jocul nostru nu a strălucit. Trecem printr-o perioadă bună şi sperăm să menţinem ritmul până la sfârşitul campionatului.”, ne-a declarat preşedintele AF Muscelul Câmpulung, Eduard Bână. Pentru acest meci, antrenorul Gică Mihali a trimis în teren următorii jucători: Răzvan Dumitrică - Alin Găişteanu, Iulian Vladu, Marius Sanda, Andrei Linte, Marius Pătrănoiu, Fernando Dobre, Iulian Tameş, Bogdan Naciu, Kallemback Da Silva şi Bogdan Măcriş. Au mai jucat: Roberto Ayza, Iulian Grancea, George Albu şi Claudiu Luca. După această etapă, AF Muscelul Câmpulung rămâne pe poziţia a doua a clasamentului, după Voinţa Budeasa. 

Ploaie de goluri la Rucăr. Gabriel Jenaru a reuşit un hat - trick şi a ajuns la cota 24

Demonstraţie de fotbal duminică, la Rucăr, în partida dintre formaţia locală şi CSC Suseni. CS Rucăr a reuşit scorul etapei, 8-0, la capătul unui joc în care golgheterul echipei, Gabriel Jenaru, şi-a trecut în cont un hat-trick şi a ajuns la cota de 24 de goluri în actuala stagiune competiţională de liga a patra.

După trei eşecuri la rând suferite, CS Rucăr a dat un adevărat recital fotbalistic duminică, în partida de acasă, cu CSC Suseni, oferind asistenţei destul de numeroasă prezentă la joc un festival de goluri de zile mari. Rucărenii au deschis scorul la jumătatea primei reprize prin căpitanul Ciorciovel, la capătul unei adevărat asediu la poarta apărată de Ciolacu. Goalkeeperul din Suseni a avut trei intervenţii salutare la aceeaşi fază, însă nu a mai putut face nimic la şutul din apropiere al fundaşului rucărean urcat în careul de 16 metri advers. A urmat un adevărat asediu la poarta oaspeţilor, însă Ciolacu a făcut minuni între buturi, iar atunci când a părut că este bătut l-a salvat bara transversală, cum s-a întâmplat la şutul lui Gabriel Jenaru. Fratele acestuia, Georgian Jenaru, a punctat şi el pentru 2-0, stabilind şi scorul la pauză. La revenirea de la cabine, Ciorciovel a dus scorul la 3-0, înscriind din careu, cu genunchiul, în urma unui corner, realizând astfel dubla. Era minutul 47 al întâlnirii, iar echipa oaspete părea să nu aibă răspuns la jocul perfect etalat de rucăreni. Peste alte 10 minute, CS Rucăr şi-a majorat diferenţa pe tabela de marcaj. 

The most visited gambling websites in The UK