Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Noi violenţe în Liga a V-a! Meciul dintre AS Godeni şi AS Dragoslavele, întrerupt după ce un jucător al oaspeţilor a lovit arbitrul

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1179

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2432_15.jpgMeci cu scântei, duminică, la Godeni,  unde echipa gazdă a dat piept cu liderul de până atunci al Ligii a V-a, Seria Nord, A.S. Dragoslavele! Meciul a fost întrerupt în minutul 78, la scorul de 0-2, după ce un jucător al oaspeţilor, Nicolae Onică, a lovit arbitrul. Formaţia oaspete a pierdut meciul la masa verde, cu 3-0, şi a predat şefia clasamentului fostului lider F.C .Corbi.

„Primeşte un al doilea avertisment în acelaşi meci. După ce i-am arătat cartonaşul roşu, Onică Nicolae m-a înjurat, mi-a dat cu mingea în piept, folosind o forţă excesivă, m-a împins cu braţele, după care m-a lovit cu piciorul în tibie, folosind, de asemenea, o forţă excesivă. În acel moment, am fluierat finalul jocului.”, a precizat arbitrul Gheorghe Alberto Şerban. În aceste condiţii, Comisia de Disciplină din cadrul A.J.F. Argeş a decis ca jocul să se omologheze cu scorul de 3-0 în favoarea echipei A.S. Godeni, în baza art. 83.6, din Regulamentul Disciplinar FRF/AJF. Totodată, Nicolae Onică a fost suspendat pentru 10 etape şi a primit o penalitate financiară de 500 lei, conform listei anexe la Regulamentul Disciplinar al A.J.F. Argeş, poz. 6, col. 5. Nu doar Nicolae Onică a fost recalcitrant în acest meci. Un alt jucător, Ionuţ Cătălin Vasile, l-a înjurat şi ameninţat pe centralul Şerban, fiind suspendat două etape şi amendat cu 200 de lei. De asemenea, după fluierul final al jocului, delegatul echipei oaspete, Cornel Gicina, a adus injurii şi jigniri la adresa arbitrului, fiind suspendat din activitate pentru o perioadă de o lună şi amendat tot cu 200 de lei. Aşa stând lucrurile, echipa din Corbi a revenit în fruntea clasamentului, după ce s-a impus greu, cu 4-3, în deplasarea de la Vlădeşti. 

Surprinzător, A.S. Lereşti nu a reuşit decât o remiză albă la Hârtieşti, coborând astfel pe locul trei în clasament. Cu o victorie, fotbaliştii pregătiţi de Bogdan Dascălu ar fi fost acum pe primul loc. Jucătorii Petrolului demonstrează încă o dată că au un cuvânt greu de spus în această ediţie de campionat, după ce, în etapa trecută, au pierdut cu 1-0 întâlnirea din deplasare cu AS Dragoslavele, iar, înainte de acest meci, bătuseră acasă liderul actual, FC Corbi, cu 5-3! 

În „derbyul” codaşelor, Contabilitate Stoeneşti nu reuşeşte decât un 1-1 acasă, cu Flacără Boteni. . „Pe o vreme perfectă pentru fotbal, încurajaţi de un număr mare de spectatori, am încercat să păstram cele trei puncte la Stoeneşti. Scorul a fost deschis rapid de către Dorin Lazăr, după o pasă de manual a lui Mădălin Bragă. A urmat apoi o sarabandă de ocazii la poarta oaspeţilor. Din păcate, aceste ocazii nu au fost fructificate. La pauză s-a intrat cu scorul de 1-0. Repriza a doua a fost puţin mai echilibrată, însă marile ocazii au fost ratate tot de noi. Şi cum ocaziile se răzbună, la o fază din finalul meciului, ce nu anunţa mare lucru, oaspeţii au reuşit să egaleze, prin Mihai Alexandru Cotiga. După un început mai greu de campionat, cu înfrângeri la scor, jocul echipei noastre a început să se lege începând cu meciul din cupă, în faţa celor de la AS Cetăţeni, câştigat cu 2-1, a urmat victoria din campionat, 8-2 în fata celor se la AS Schitu Goleşti (după acel meci, echipa din Schitu s-a retras din campionat, rezultatul fiind anulat), victoria 2-1 de acasă cu AS Petrolul Hârtieşti, înfrângerea influenţată de arbitru la Godeni, cu 1-2, egalul 3-3 cu AS Partizanul Vlădeşti, iar acum, egalul cu AS Flacăra Boteni. Urmează o serie foarte dificilă împotriva echipelor clasate în prima parte a clasamentului. Ne vom motiva, vom juca cu ambiţie şi vom încerca să scoatem rezultate pozitive. Mulţumim încă o dată celor prezenţi la meci! Cu voi suntem mai puternici!”, au precizat cei de la Contabilitate Stoeneşti pe Facebook. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK