Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Elevii lui Gică Mihali, din victorie în victorie! AF Muscelul - Juventus Bascov 2-0 (1-0)

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 964

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2432_16.jpg

=Au marcat: Bogdan Naciu (minutul 16 - 11 m) şi Claudiu Luca (minutul 73)

AF Muscelul Câmpulung continuă parcursul fără greşeală în campionatul Ligii a IV-a la fotbal. După ce în penultima etapa s-au impus cu 5-1 în deplasare, împotriva tinerilor jucători de la FC Aripi Piteşti, sâmbătă, pe „Municipal”, elevii lui Gică Mihali s-au impus cu 2-0 în faţa echipei Juventus Bascov. A fost un meci dominat tactic de fotbaliştii musceleni, care au excelat şi în ratări, şi greşeli personale. 

Scorul a fost deschis în minutul 16, de Bogdan Naciu, din penalty, după ce Ayza, scăpat singur spre poartă, a fost faultat în careu de goalkeeper-ul oaspeţilor. Acesta a fost scorul la pauză, însă diferenţa se putea majora dacă gazdele erau mai atente pe faza de atac. Trebuie să recunoaştem că şi portarul echipei din Bascov a fost într-o zi mare, iar coechipierii săi au ratat două ocazii consecutive în finalul primei reprize. Cu cinci minute înainte de a intra la cabine, Cosmin Iancu se accidentează şi nu mai poate continua meciul, fiind schimbat cu George Olteanu. Campion al ratărilor şi paselor greşite, brazilianul Da Silva este schimbat la pauză cu Marius Pătrănoiu, dispărut din echipă în ultimele trei etape. Intrarea acestuia dinamizează jocul, fotbalistul chemat să salute galeria înainte de pauză, când se afla la încălzire, fiind şi autorul unor acţiuni personale gustate de spectatori, dar care nu au avut finalizare. S-au văzut în jocul gazdelor, în al doilea mitan, câteva scheme de atac lucrate la antrenamente, spre încântarea lui Gică Mihali, care, în cea mai mare parte a meciului, a stat cu gura pe elevii săi, exasperat de ratările şi inadvertenţele acestora. În minutul 70, iese căpitanul Ayza, după un joc bun, cu mare risipă de energie, în ciuda vârstei înaintate, şi intră Claudiu Luca. Acesta din urmă nu a avut nevoie decât de trei minute pentru a arăta că este un atacant de valoare, reuşind să înscrie cu un şut la colţul lung din interior careului, după o pasă excelentă venită de la Tameş, un alt evidenţiat al acestei partide. Până la sfârşitul celor 90 de minute de joc, rezultatul rămâne neschimbat, iar AF Muscelul bifează o nouă victorie, care o menţine pe locul doi în clasament. 

Cu zece minute înainte de final, spiritele se încing pe terenul de joc, după ce un jucător al oaspeţilor este protagonistul unui fault grosolan, pentru care va primi al doilea galben şi, implicit, pe cel roşu. Jucătorii celor două echipe s-au bruscat la centrul terenului, însă spiritele s-au potolit, fără a exista alte violenţe. La oaspeţi a evoluat fostul fotbalist al lui FC Argeş, Marius Radu, ajuns la vârsta de 42 de ani. De loc din localitatea Iernut, judeţul Mureş, Marius Radu s-a făcut remarcat la fosta divizionară B Chimica Târnăveni. Ulterior, a fost transferat la FC Argeş, unde a jucat între anii 1998 şi 2005, sub îndrumarea marelui Nicolae Dobrin. 

În meciul de sâmbătă, Gică Mihali a folosit următorii jucători: Răzvan Dumitrică - Cosmin Iancu (minutul 40 George Olteanu), Marius Sanda, Andrei Linte, Alin Găişteanu, Alexandru Popescu, Fernando Dobre, Iulian Tameş (minutul 78 Costinel Grancea), Bogdan Naciu, Kallemback Da Silva (minutul 46 Marius Pătrănoiu), Roberto Ayza (minutul 70 Claudiu Luca). Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK