Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Zece luptători musceleni, de la ACS Ambiţia Irinel, prezenţi la Campionatul European de Kickboxing

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 784

În perioada 21-27 octombrie 2019, Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, din Baia Mare va găzduit întrecerile contând pentru Campionatul European WKF (World Kickboxing Federation), competiţie la care participă şi 10 sportivi musceleni, de la clubul ACS Ambiţia Irinel, „recrutaţi” în lotul României în baza rezultatelor obţinute în acest an.

Cu siguranţă, cel mai titrat sportiv muscelean este chiar fondatorul şi antrenorul clubului, Irinel Bădulescu, dublu campion mondial şi dublu vicecampion european la Kickboxing. Alături de el vor mai urca în ring, cu şanse reale la medalii, Mihai Trandafir, Nicolae Daniel Ionescu, Ionuţ Alexandru Ghinea, Gabriel Hiu, Mădălin Stoica, Adrian Codruţ Duţescu, Romeo Andrei Enache, Eric Andrei Ştefan şi Andrada Nicoleta Neacşu. „După atâta muncă iată că a sosit momentul să participăm şi la Campionatul European. Lotul României a fost selectat după rezultate, iar de la ACS Ambiţia Irinel participă 10 sportivi dornici să îşi arate talentul, munca şi ambiţia în luptă. 2019 vine perfect pentru România, deoarece acest campionat se ţine la Baia Mare. Cu această ocazie sper să se promoveze mai bine Kickboxingul în ţară. O să fie mai greu pentru mine ţinând cont că merg ca antrenor, dar şi ca sportiv... am lângă mine nouă sportivi de care trebuie să am grijă şi să stau lângă fiecare atunci când o să trebuiască să lupte. Am încredere în ei, dar cunosc şi sportivii europeni şi pot spune că o să avem mult de muncă pentru a câştiga titluri la acest campionat.”, ne-a declarat antrenorul Irinel Bădulescu. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK