Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

CS Rucăr, înfrângere pe propriul teren

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 724

Gruparea de Liga a patra, CS Rucăr a pierdut, surprinzător, întâlnirea de pe teren propriu, 2-3, în faţa formaţiei, CS Mioveni, la capătul unui joc în care „centralul” Cristi Anghelina a acorda trei lovituri de la 11 metri, două pentru oaspeţi şi una pentru gazde. CS Rucăr a pierdut astfel, şansa de a se apropia de locurile fruntaşe ale clasamentului ligii a patra.

CS Rucăr pornea ca favorită la victorie în partida de duminică, de pe teren propriu, în care a întâlnit formaţia secundă a celor de la CS Mioveni. Fără mai mulţi titulari prezenţi în formaţia de start, CS Rucăr s-a văzut condusă după 30 minute de joc. Galben-verzii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri şi Traşcu a deschis scorul. După doar trei minute de joc, centralul Cristi Anghelina a acordat o nouă lovitură de pedeapsă, de data aceasta pentru gazde, Gabriel Jenaru restabilind egalitatea. Acelaşi Gabriel Jenaru a punctat pentru 2-1 în minutul 41, însă, cu un minut înainte de intrarea la cabine, CS Mioveni a restabilita egalitatea, tot din lovitură de la 11 metri, prin Călin. La revenirea de la cabine, Mihai Iştvan a marcat golul trei al oaspeţilor, stabilind totodată şi scorul final. Cea de a două formaţie din Muscel care activează la nivelul seniorilor în campionatul Ligii a patra, Gloria Berevoeşti, a pierdut, la scor, 8-2, în deplasarea de la Bascov, în faţa Juventusului din localitate. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK