Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Denisa Dragomir, marea speranţă a României la mondialul argentinian

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 705

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2427_Clipboard04.jpg

Cea mai bună alergătoare montană din România, Denisa Dragomir, se află în plină pregătire la Piatra Arsă, alături de colegele din echipa tricoloră, în vederea participării la Campionatul Mondial de alergare montană pe distanţe lungi şi scurte, care va avea loc în Argentina, pe 15 noiembrie. Medaliată cu bronz la ultimele două ediţii ale Campionatele Mondiale, cu echipa şi la individual, Denisa Dragomir vizează o nouă medalie la mondialul argentinian.

Ceva mai mult de o lună ne mai despart de Campionatele Mondiale de alergare montană pe distanţe lungi şi scurte, care vor avea loc în acest an în Argentina, în localitatea Villa La Angostura. Din echipa tricoloră care va participa la mondialul din ţara tangoului, face parte şi Denisa Dragomir, cea mai titrată alergătoare din delegaţia României.

Musceleancă la origini, Denisa Dragomir se află în faţa celui mai bun an competiţional. Campioană europeană de skyruning şi câştigătoare a etapei de Cupă Mondială, în cursa de la ZaCup SkyRace, din Italia, sportiva tricoloră trage din greu la antrenamentele de la Piatra Arsă, alături de celelalte colege de echipă, în vederea participării la mondialul argentinian. Medaliată la ultimele Campionate Mondiale cu bronz, pe echipe dar şi la individual, Denisa Dragomir rămâne marea speranţă a României la cucerirea unei noi medalii mondiale. Denisa Dragomir a început sportul de performanţă la Câmpulung în cadrul Clubului Sportiv Muscel, unde a fost pregătită de regretatul profesor de atletism, Liodor Pescaru. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK