Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

AS Lereşti, noul lider al Seriei Nord

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 730

AS Lereşti este, începând de duminică, noul lider al Seriei Nord, după ce a învins la scor, 10 - 2, CS Domneşti. FC Corbi a învins, 3-1, Inter Aninoasa, iar Cimentul Valea Mare Pravăţ a obţinut o victorie clară, 7-2, în faţa Unirii Bughea de Jos.

Campionatul Ligii a cincea, Seria Nord, a fost dat peste cap de retragerea formaţiei Schitu Goleşti, astfel că, în fiecare etapă, o formaţia va sta. În runda de duminică, a stat AS Dragoslavele, astfel că AS Lereşti a profitat şi, în urma victoriei categorice obţinute în faţa celor din Domneşti, 10-2, a preluat şefia seriei. FC Corbi, ocupanta locului secund, a obţinut o victorie muncită, 3-1, în faţa Interului din Aninoasa şi, după ce a stat în urmă cu două etape, s-a apropiat de actualul lider la o singură lungime. Cimentul Valea Mare Pravăţ s-a impus în faţa Unirii Bughea de Jos într-un joc în care a forţat doar atât cât a fost nevoie. La pauză, gazdele conduceau cu un categoric 4-0, pentru ca, la final, diferenţa să fie şi mai mare, 5-2. În urma rezultatelor obţinute până în prezent, cel mai probabil, lupta pentru întâietate în Seria Nord se va da în trei, AS Lereşti, FC Corbi şi AS Dragoslavele. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK