Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Luptătorii tricolori, la Mondialele din Kazakhstan

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 631

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Septembrie_2416_Clipboard05.jpg

=Anton Arghira speră să califice cel puţin un sportiv la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Luptătorii tricolori de Greco-Romane au plecat, duminică, în Kazakhstan, acolo unde, peste două săptămâni, vor avea loc Campionatele Mondiale de Lupte, rezervate seniorilor. Din delegaţia României deplasată în ţara ex-sovietcă, condusă de antrenorul muscelean, Anton Arghira, fac parte sportivii Mihai Mihuţ, Teodor Horătău, Nicu Ojog şi Alin Alexuc.

Lotul Olimpic de Lupte Greco Romane şi-a început călătoria spre prima etapă de calificare la Jocurile Olimpice de anul viitor de la Tokyo. Cu două săptămâni înainte de debutul la Campionatele Mondiale, rezervate seniorilor, care vor avea loc în Capitala Kazakhstanului, Astana, luptătorii tricolori efectuează un stagiu de pregătire centralizat în localitatea kazakhă, Nur Sultan, cu gândul la medaliile mondiale şi, implicit, la calificarea la Jocurile Olimpice. Înainte de plecare spre ţara ex-sovietică, antrenorul muscelean Anton Arghira a declarat că îşi doreşte ca cel puţin unul dintre cei patru luptători tricolori prezenţi la mondialul din Kazastan să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor. Cele mai mari şanse de a prinde un bilet spre capitala niponă le are în momentul de faţă Nicu Ojog. În opinia tehnicianului muscelean, Nicu Ojog poate aspira la unul din primele cinci locuri calificabile la Jocurile Olimpice, dacă nu chiar la cucerirea unei medalii. Din delegaţia tricoloră prezentă în Kazastan, mai fac parte luptătorii Teodor Horătău, Mihai Mihuţ şi Alin Alexuc. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK