Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Campionatul European Liga I a ajuns la final

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 416


Andreea Panţuroiu, argint la europeanul din Norvegia
A căzut cortina peste cea de-a opta ediție a Campionatului European pe echipe, Liga I, care a avut loc la final de săptămână, în Norvegia. Musceleanca Andreea Panţuroiu a cucerit medalia de argint pentru România, însă nu a fost suficient. Din nefericire, tricolorii au retrogradat în Liga a II-a, de pe locul 8.
Prezentă la Campionatele Europene pe echipe, rezervate seniorilor, Andreea Panţuroiu a cucerit medalia de argint, în proba de triplusalt. Musceleanca, pregătită de Mihaela Nicoară, a reuşit o săritură care a măsurat 14 metri şi 24 de centimetri. Nu a fost suficient pentru ca echipa tricoloră să rămână în prima ligă. România a retrogradat în Liga a II-a valorică după europeanul de atletism din Norvegia. Competiția, care a presupus lupta între 11 echipe, a fost câștigată de Portugalia, care și-a obținut, astfel, biletul pentru Superligă în viitoarea ediție. Reamintim că ierarhia s-a realizat prin adiționare de puncte, în funcție de locul ocupat. Echipa care a acumulat cel mai bun punctaj a promovat în Superligă, în timp ce ultimele patru, printre care s-a situat şi România, au retrogradat în Liga a II-a. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK