Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Musceleanca Denisa Dragomir, imbatabilă şi la SkyMarathon

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 413

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iulie_2402_Clipboard06.jpgCea mai bună alergătoare montană din România, Denisa Dragomir, cucereşte titlu după titlu în întrecerile internaţionale. După ce s-a impus în „Maratonul Cerului”, alergătoarea originară din Berevoeşti a triumfat şi în cursa de la PizzoStella SkyMarathon, de la finalul săptămânii trecute.

Denisa Dragomir continuă să uimească lumea din skyrunning-ului cu performanţele obţinute în ultima vreme. După ce s-a impus în „Maratonul Cerului”, în urmă cu două săptămâni, alergătoarea musceleană a ieşit prima şi la Pizzostella Skymaraton de la finalul săptămânii trecute. Denisa Dragomir a terminat concursul în 4 ore şi 19 minute şi a îmbunătăţit recordul competiţiei cu peste 5 minute. În 2017, Denisa Dragomir alergase la Pizzostela SkyMarathon în 4 ore şi 24 de minute. De remarcat este efortul depus de sportivă, pentru că ea a alergat într-un interval de 8 zile 77 de kilometri în concurs, cu 5.200 de metri diferenţă de nivel. Cursa de la Pizzostela SkyMarathon are 35 de kilometri, cu 2.650 de metri diferenţă de nivel. Concursul se desfăşoară în nordul Italiei, în Lombardia, aproape de graniţa cu Elveţia. Următoarea cursă la care va lua startul Denisa Dragomir va fi tot în Italia, la Giir di Mont. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK