Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung - Steaua Bucureşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 600

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iulie_2402_Clipboard05.jpgAşa după cum v-am informat, pe 26 iulie, nou-înfiinţata Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung va susţine, la Câmpulung, un meci de prezentare a lotului în compania echipei Steaua Bucureşti, antrenată în prezent de Daniel Opriţa. Deja, de miercuri după-amiază, începând cu ora 17.00, la cortul amenajat la intrarea principală a Stadionului Municipal, s-au pus în vânzare primele bilete pentru acest meci.

10 lei la tribuna I, 5 lei la tribuna a II-a

La Câmpulung nu s-a mai plătit intrarea la un eveniment sportiv de foarte mulţi ani (probabil, de când evolua ARO în Divizia B), iar acum, pentru meciul cu echipa Stelei, care evoluează, la rândul său, în Liga IV-a, din Bucureşti, preţul unui bilet a fost stabilit la 5 lei, pentru tribuna a II-a, şi 10 lei pentru cei care aleg să stea la tribuna I. Cei interesaţi trebuie să ştie că accesul la casa de bilete va fi deschis zilnic, între orele 17.00 şi 19.00, iar vineri, 26 iulie, în ziua meciului, dacă vor mai fi bilete disponibile, casa va fi deschisă încă de la ora 9.00 dimineaţa. Asta în condiţiile în care galeria echipei Steaua şi-a rezervat deja 1.300 de bilete! Actuala echipă CSA Steaua Bucureşti, înfiinţată în 2017, evoluează în Liga a IV-a Bucureşti. În primul an, echipa a fost pregătită de Ion Ion şi manageriată de Marius Lăcătuş. După primul an, în care echipa a ratat câştigarea Ligii a IV-a Bucureşti, Lăcătuş şi-a asumat şi rolul de antrenor. Totuşi, nici cu Lăcătuş, Steaua nu a reuşit să promoveze: după ce a dominat sezonul regulat de Liga a IV-a, a pierdut dreptul de acces la barajul de promovare, după ce a fost învinsă în ultimul meci de FC Carmen Bucureşti. Conducerea echipei revendică palmaresul echipei CSA Steaua Bucureşti, înfiinţată în 1947, care a cesionat activitatea fotbalistică ONG-ului numit AFC Steaua Bucureşti în 1998 şi care, în anul 2003, a fost preluat de George Becali şi a fost transformat în societate pe acţiuni şi redenumit SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA, echipă care astăzi activează sub numele de FCSB. În cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, echipa a adunat un număr-record de titluri naţionale şi cupe ale României, precum o Cupă a Campionilor Europeni, câştigată în 1986, şi o Supercupă a Europei, câştigată în 1987.

Vineri, 19 iulie, de la ora 17.00, Academia Muscelul - ARO Câmpulung

Înainte de meciului cu Steaua, echipa de fotbal Academia Muscelul Câmpulung poate fi urmărită chiar la sfârşitul acestei săptămâni, într-un alt meci spectacol organizat cu ocazia Zilelor Municipiului Câmpulung. Meciul este programat împotriva unei selecţionate a echipei ARO Câmpulung, vineri de la ora 17.00, pe terenul II din Complexul CS Muscel, iar din echipa ARO vor face parte jucători precum Sergiu Coman, Nicuşor Ceapraz, Robert Craioveanu sau Alin Durdun, nume consacrate în fotbalul muscelean. Intrarea va fi liberă pentru toţi microbiştii musceleni. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK