Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pentru a patra oară consecutiv, Denisa Dragomir a câştigat „Maratonul Cerului”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 417

 

Denisa Dragomir a câştigat, duminică, 7 iulie, pentru a patra oara la rând, „Maratonul Cerului”. Alergătoarea din Muscel s-a impus în competiţia din Italia în anii 2016, 2017, 2018 şi 2019, record greu de egalat în anii ce urmează.

Denisa Dragomir s-a încoronat, pentru al patrulea an la rând, regina „Maratonului Cerului”, competiţie ce are loc, în fiecare an, în Italia. Alergătoarea din Muscel a terminat cursa în 5 ore, 25 de minute şi 16 secunde, având un avans de aproape 15 minute faţă de sportiva din Italia, Daniella Rota, care a sosit a doua. Cursa din Italia este una extrem de grea, traseul are 42 de kilometri, cu 2.700 de metri diferenţă de nivel. Concurenţii pleacă de la o altitudine de 900 de metri şi ajung până la 2.744 de metri, având de străbătut porţiuni dificile, cu lanţuri, stânci, poteci înguste şi coborâri abrupte. Denisa Dragomir este cea mai titrată alergătoare din România, cu un palmares impresionant. Anul acesta, musceleanca şi-a mai trecut în cont un loc trei la Campionatele Mondiale de Alergare Montană, cu echipă. După performanţa obţinută la „Maratonul Cerului”, organizatorii, mai în glumă, mai în serios, încep să se gândească să redenumească maratonul cu numele sportivei din Muscel. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK