Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Campionatul Naţional de Atletism - Juniori 3 Două medalii de argint şi una de bronz pentru LPS

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 409

 

Atleţii legitimaţi la Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung au avut o comportare foarte bună la recent încheiatele Campionate Naţionale de Atletism, rezervat juniorilor 3. Două medalii de argint şi una de bronz este bilanţul sportivilor musceleni la naţionalele de la Piteşti.

Duminica şi lunea trecută, pe arena din Trivale, au avut loc Campionatele Naţionale de Atletism, rezervate juniorilor 3. Ultimul act al naţionalelor a reunit la start atleţi de la toate cluburile de profil din ţară, printre care s-au numărat şi cei de la Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung. Atleţii musceleni au avut o comportare foarte bună, reuşind să cucerească două medalii de argint şi una de bronz. Astfel, Denisa Derioiu a cucerit argintul în proba de aruncare a greutăţii, la fel ca  Emanuel Ciulin, care a urcat pe treapta a doua a podiumului, în proba de octatlon. Andreea Tăbăcaru a cucerit medalia de bronz în proba de heptatlon. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK