Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Este oficial! CS Rucăr va evolua în Liga a patra

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 485

 

Campioana ediţiei trecute de campionat din Liga a V-a, seria Nord, CS Rucăr, va evolua din sezonul viitor în cel de-al patrulea eşalon fotbalistic al ţării. Oficialii grupării din Rucăr au înaintat, oficial, cererea către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş pentru a fi primită în Liga a patra.

Fraţii Jenaru, Gabriel şi Georgian, rămân la Rucăr

Muscelul va fi reprezentat în ediţia viitoare a campionatului Ligii a patra, la nivel de seniori, de trei echipe: Gloria Berevoeşti, Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung şi CS Rucăr. Dacă formaţia din Berevoeşti este o prezenţă constantă la nivelul Ligii a patra, echipa din Câmpulung, Academia de Fotbal Muscelul, este nou înfiinţată, iar cea de a treia echipă, CS Rucăr, şi-a câştigat dreptul de a evolua în cel de-al patrulea eşalon fotbalistic al ţării, după ce s-a impus în campionatul Ligii a cincea, seria Nord, în ediţia recent încheiată. Finalista din acest an a Cupei României, faza pe judeţ, cu fraţii Jenaru în echipă, va fi una dintre echipele puternice ale campionatului. Gabriel Jenaru, golgheterul Ligii a cincea, împreună cu fratele lui, Georgian, au fost curtaţi în această perioadă de mai multe cluburi din judeţ, însă nu au dat curs nici unei oferte venite pe numele lor, asta şi datorită faptului că oficialii grupării rucărene au decis să înscrie echipa, din sezonul viitor, în Liga a patra. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK